Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 09. februar 2017
&nsbp;

Utlysning av midler til kompetanseutvikling i undervisningsstillinger

Det utlyses midler til kompetanseutvikling i undervisningsstillinger. Det er særskilte stipender til ansatte som tar lederutdanning for kateketer og menighetspedagoger, ansatte som tar mastergrad innen kateketikk/kirkelig undervisning, stipender til selvstendig faglig fordypning og individuelle stipender til ulike andre kompetansetiltak. Det er også mulig å søke midler til andre typer tiltak.

Vi oppfordrer arbeidsgiverne til å sette seg inn i de ulike mulighetene for å søke støtte og å videreformidle informasjon til aktuelle undervisningsansatte.

Søknadsfrist 1. april 2017.

Les mer.

Seminar om «Lys i og ved kirkebygg»

Belysning har alltid vært en utfordring knyttet til kirkebygg, uansett hvor ny eller gammel kirken er eller hvilken type arrangementer det er snakk om.

Lys påvirker handlingene og de tilstedeværende, enten det er gudstjenester, konserter, begravelser eller konfirmantundervisning. Dette seminaret dekker hele spekteret fra synssansen og lysets virkning på oss, gjennom problemer knyttet til nedbrytning av overflater, gamle og nye armaturer, arkitektur og liturgi, og ikke minst hvordan kirken kan lyses opp i vintermørket.

Les mer.

KA-bloggen

På KA-bloggen på våre nettsider vil det ukentlig legges ut innlegg fra medarbeidere i KA.

«Det 33. Kirkemøte er over. Vårt felles ønske om en livskraftig folkekirke krever en synode med legitimitet og sterk jordledning til det lokale.» Det skriver Frank Grimstad i siste innlegg.

Les mer.

Grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet – Programmet er nå klart!

Program for KAs grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere er nå tilgjengelig på våre kurssider. Du finner program, praktisk informasjon og påmelding her.

Det er fremdeles noen få ledige plasser!

KA minner om…

I morgen, fredag 10.februar er det påmeldingsfrist for følgende kurs:

  • Kirkebyggdatabasen med vekt på inventarregistrering (Oslo, 6. mars)

Mer informasjon og påmelding til alle KAs kurs, finner du på www.ka.no/kurs

Oppfordring om å fremme saker til landsrådet

KAs landsråd møtes 24-25. april. Vi minner om at vedtektenes § 7 d slår fast at Landsrådet skal behandle saker som er foreslått av medlemmene. Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte denne muligheten og vurdere hvilke saker de ønsker å fremme til behandling i KAs øverste organ. Medlemmer som ønsker å fremme saker oppfordres til å melde disse før 20. februar. Siste frist er 27. februar – 8 uker før landsrådet.

Les mer.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .