Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 02. mars 2017
&nsbp;

Åpning av grav og flytting av gravlagt

Flere har kontaktet KA og Norsk forening for gravplasskultur (NFG) på bakgrunn av oppslag i avisa Vårt Land mandag 6. februar 2017 vedrørende flytting av grav. 

Les KAs svar.

 

Kirkebyggkonferanse

Kirkebyggets arkitektur og utsmykning er sentrale temaer på kulturkonferansen som arrangeres av Kirkerådet i samarbeid med KA. Konferansen avholdes i Oslo 16. og 17. mars.

Kirkebygget bærer med seg en mer enn 1000 års bygningshistorie. Hvordan formidle fortellingen om egen kirke, har kirkebyggene en plass i arkitekturturismen og hva er det som gjør kirkebygget er så viktig for folk? Hva skal man legge vekt på når man planlegger oppføringen av en ny kirke, hvordan er sampillet mellom arkitekt og kunstner og hva med byggherrens ønsker? Dette er en konferanse med gode muligheter til å få inspirasjon og tips hvis dere planlegger å holde kirken åpen for publikum i sommer.

Les mer om program og påmelding her.

 

Meld deg på KAs arbeidsgiverkonferanser våren 2017!

Som en del av forberedelsene til vårens tariffoppgjør arrangerer KA tre arbeidsgiverkonferanser for kirkeverger og fellesrådsleder/medlemmer våren 2017: Bodø (22. mai), Gardermoen (30. mai) og Bergen (1. juni).

Konferansene er nå åpnet for påmelding!

Du finner mer informasjon og påmelding på våre kurssider her.

 

Skal biskopen tilsettes eller velges?

Ulike framtidige modeller for utpeking av Den norske kirke mest symboltunge lederstilling er på høring. Samtidig letes det etter egnede kandidater som kan etterfølge de nåværende biskoper både i Nidaros og Oslo.

Les Marit Halvorsen Hougsnæs' innlegg på KA-bloggen

 

KA minner om…

IKT for å lede – Kurs 20.-21. april!

20.-21. april arrangerer KA nytt IKT-kurs for ledere i Den norske kirke på Fornebu. Hensikten med kurset er å dyktiggjøre ledere i Den norske kirke slik at de er i stand til å utnytte IKT på en strategisk og målrettet måte. Tilsvarende kurs ble arrangert i fjor, med meget gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Meld deg på i dag!

Mer informasjon finner du her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .