Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 04. mai 2017
&nsbp;

KA søker etter kommunikasjonssjef

KA søker etter kommunikasjonssjef etter at vår nåværende går over i ny jobb. Vår nye kommunikasjonssjef har god kjennskap til kirkelig virksomhet og er bredt orientert innenfor norsk arbeids- og samfunnsliv. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og er en del av ledergruppen. Søknadsfrist er 22. mai 2017.

Les mer.

Rask reaksjon slokket påsatt brann i Ørsta kyrkje

Ved 17-tiden lørdag 29. april ble Ørsta kyrkje fra 1864 påtent. Rask reaksjon fra personer som var på kirkegården slokket brannen.

Les mer.

Kirkekontroll 2017/2018

Nå er det snart tid for en ny runde med fellesrådenes Kirkekontroll. Undersøkelsen skal gjennomføres i perioden mellom 11. mai og 15. juni. Skjema med spørsmål om tilstand, for hvert av de 1630 kirkebyggene, vil man finne i Kirkebyggdatabasen. 

Det vil bli sent ut epostvarsel til den som står som ansvarlig forvalter av kirkene, men kontrollen kan også besvares ved vanlig innlogging i databasen. 

Kirkekontroll er en tilstandsundersøkelse som kjøres hvert fjerde år. Den er gjennomført 3 ganger tidligere og er for KA et viktig datagrunnlag for å følge utviklingen over tid i tilstanden til norske kirkebygg. 

Henrik Syse til Landskonferansen for kirkeverger

Landskonferansen for kirkeverger går av stabelen i Trondheim 13.-15. november! Temaet for årets konferanse er «Ledelse i ei ny tid» og på programmet finner du blant annet filosof og samfunnsviter Henrik Syse med foredraget «Kirkeledelse i forandringens tidsalder».

Du finner hele programmet og all informasjon om konferansen på våre kurssider.

«Møte med mennesker» – Et tverrfaglig kurs for hele staben

Hvorfor skal tilsatte i Den norske kirke yte god, individuell service? Hvordan møter vi folk i sorg og krise? Hva er det som avgjør hvordan folk opplever møtet med deg som tilsatt og din arbeidsplass? Hvordan skal vi ta vare på oss selv og våre kollegaer i møte med sterke inntrykk? Hva gjør vi når brukerne kommer med klager og kritikk?

Dette er noe av det «Møte med mennesker» tar for seg!

Dette er et kursopplegg som holdes lokalt og som retter seg mot gravferdstilsatte, kirketjenere, kirkegårdsarbeidere, kontortilsatte, klokkere og andre interesserte.

Ler mer om kursopplegget her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .