Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 02. februar 2018
&nsbp;

Nå er det Marit som er sjefen

Torsdag overtok Marit Halvorsen Hougsnæs som administrerende direktør i KA etter Frank Grimstad.
Les mer

 

KA-bloggen: My way

Å overta etter Frank Grimstad blir ikke som å «hoppe etter Wirkola». Etappen som ligger foran, tilhører en annen idrettsgren enn den som ligger bak, skriver Marit Halvorsen Hougsnæs.
Les Hougsnæs’ betraktninger om å gå inn i toppjobben

 

Kurs i rytmisk kirkemusikk høsten 2018

På oppdrag fra FUM (Fagutvalg for kirkemusikk i KA-sektoren) inviterer Norges musikkhøgskole og NLA Høgskolen Staffeldsgate til kurs om rytmisk musikk i kirken høsten 2018. Kurset går over fire dager (torsdag og fredag i ukene 39 og 47). Kurset vil i hovedsak ha en praktisk tilnærming og har undervisning på flere nivåer, slik at kirkemusikere med ulik bakgrunn og erfaring vil ha glede av det.
Mer informasjon vil bli lagt ut her

 

Fagdager for kirketjenere (Trondheim 23.-24. april)

Suksessen gjentas: I april inviteres det til fagdager for kirketjenere. Dette er en god arena for faglig påfyll og et viktig møtested for alle kirketjenere. Programmet blir publisert på KAs kurssider om kort tid, men det er allerede mulig å melde seg på.
Meld deg på her

 

Grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere – påmeldingsfrist i dag!

«Som fersk kirkeverge var det sjokkartet å oppdage hvilket spenn i kompetanse som krevdes i jobben. På KAs kirkevergekurs fikk jeg grunnleggende kunnskap på felt som økonomi, ledelse og IKT, og jeg fikk oversikt over hvordan kirken er organisert og styres. I tillegg var det hyggelig å treffe andre kirkeverger og kjenne på vi-følelsen som et avbrekk i en ellers travel arbeidshverdag», sier Hilde Furuseth Johansen, kirkeverge i Gildeskål og deltaker på fjorårets grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet.
Meld deg på årets kurs – siste mulighet i dag

 

Dagskurs for ledere og nestledere i fellesråd – påmeldingsfrist om en uke

Fredag 9. februar er det frist for å melde seg på KAs rådslederkurs som holdes på Gardermoen 9. mars. KA vil med kurset legge til rette kompetanseutvikling og erfaringsutveksling mellom ledere og nestledere i fellesråd. Program publiseres på våre kurssider kommende uke.
Meld deg på her allerede nå

 

Høringsbrev fra Kirkerådet: Justering av hovedgudstjenesten

Kirkerådet har sendt saken «Justering av hovedgudstjenesten og alminnelige bestemmelser» ut på høring. Alle menighetsråd som er interessert, kan avgi uttalelse basert på lokale erfaringer. Høringsfristen er 10. april.
Les mer på kirken.no

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .