Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 26. april 2018
&nsbp;

Landsrådet samlet seg om ny strategiplan

Ekstraordinært landsråd ga mandag sin tilslutning til forslaget til ny strategiplan for KA. – Med dette vedtaket har landsrådet angitt retning for styrets arbeid de neste årene, sier styreleder Hege Hovland Malterud.
Les mer

 

Slik har kirkelige virksomheter merket #metoo

63 prosent av virksomhetene i Den norske kirke oppgir at #metoo-kampanjen har påvirket dagliglivet i staben på én eller flere måter. Ny undersøkelse viser også at stadig flere krever politiattest av ansatte som jobber med barn og unge.
Les mer

 

«Nedleggelse av kristne og ideelle barnehager?»

– Mange barnehager med utvidet formål risikerer å måtte stenge dørene. Det er konsekvensene av at regjeringen ønsker en barnehagenorm de ikke vil finansiere for kristne og andre private barnehager, skriver blant andre KAs Øystein Dahle i et innlegg i Vårt Land.
Les innlegget på verdidebatt.no

 

Snart påmeldingsfrist for kurs i budsjettarbeid

23. mai inviterer KA til kurs i budsjettarbeid, rettet mot kirkeverger og økonomi-/ regnskapsmedarbeidere. Vi går gjennom bestemmelsene om budsjett og økonomiplan, og vi vil ha fokus på det viktige samspillet med kommunen i budsjettprosessen. Påmelding senest mandag!
Meld deg på her

 

Kirkerådets kulturkonferanse: «Mer enn eventyr»

22. og 23. mai arrangerer Kirkerådet sin årlige kulturkonferanse. Tema er «Mer enn eventyr». Konferansen er en første oppfølging av Kirkemøtets ferske vedtak der det blant annet heter at «arbeid med kunst og kultur som et kjerneområde som åpner troens rom gjennom et mangfold av uttrykk».
Les mer på kirken.no

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .