Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 15. juni 2018
&nsbp;

Har du nyansatte i undervisningsstilling? Gi dem en lyninnføring i jobben og arbeidsplassen

KA og IKO har utviklet kurset som gir medarbeidere i kirkelige undervisningsstillinger det de trenger for å forstå rollen og kirken som arbeidsplass og for å ta tak i oppgavene. Den første kursdagen passer også for nyansatte innen diakoni.
Les mer

 

Tariffoppgjøret pågår nå

Forhandlinger om ny hovedtariffavtaler startet fredag 8. juni for organisasjonsmedlemmene og mandag 11. juni for virksomheter i Den norske kirke. Oppdateringer legges ut fortløpende på våre nettsider.
Følg oppgjøret her

 

Trenger dine kirkemusikere større musikalsk bredde?

Kirkemusikere må i økende grad beherske ulike stilarter og ha bredde i uttrykket sitt. Særlig sterkt er ønsket om hyppigere bruk av moderne, rytmisk musikk. – Sjangerbredden i gudstjenestelivet stiller nye krav om kjennskap til stilarter som ikke er like godt ivaretatt i utdannelsen, sier pensjonert kantor Bernt Nordset. Den nye salmeboken, liturgireformen og trosopplæringsreformen bidrar til at sjangerbredde og kompetanse i samspill og besifringsspill er forventet av kirkemusikere. Løsningen på disse utfordringene ligger i nyutviklet kurs som går over 2x2 dager i høst.
Les mer her

 

Snart er det høysesong for «direktørsvindel»

En regnskapsmedarbeider Stavanger kommune utbetalte 500.000 kroner til en som utga seg for å være sjef i kommunen. Et generelt høyt tillitsnivå mellom folk her i landet gjør norske virksomheter ekstra utsatt for denne typen svindel. – Lær opp de ansatte til å være kritiske, oppfordrer Karianne Myrvold i datasikkerhetsselskapet Trend Micro.
Les saken på nrk.no

 

Seminar: Trekkspel som tonefylgje i kyrkja

7. til 8. september arrangerast seminar i Ål kyrkje og på Thon Hotell Hallingdal for trekkspelande kyrkjemusikarar. På programmet står tema som «Trekkspelet – mogelegheiter og begrensingar», «Trekkspel i kyrkja – praktiske løysingar» og «Kyrkjemusikk med stor og liten belg». Det vert mellom anna også konsert med Jo Asgeir Lie og Carl Petter Opsahl og erfaringsutveksling.
Les meir og meld deg på her

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .