Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 29. juni 2018
&nsbp;

Årets viktigste møteplass – påmeldingen er åpnet

Organisasjonspsykolog Steinar Bjartveit, domkantor Gro Bergrabb, festivalsjef Petter Myhr og kirkerådsleder Kristin Gunleiksrud Raaum er blant dem du treffer på KAs høstkonferanse 12.-13. november.

Les mer og meld deg på

Stortingsrepresentanter, ordfører og fersk kirketopp til KAs arrangementer under Arendalsuka

KA arrangerer debatt om kirkebyggfinansiering og samtale om ny bruk under Arendalsuka fredag 17. august. Kulturkomitéleder Kristin Ørmen Johnsen (H) og kirkerådsdirektør Ingrid Vad Nilsen topper lista over deltakere.

Les mer

Gratis tilgang til leverandørregisteret StartBank

Alle medlemsvirksomheter i KA kan få gratis tilgang til StartBank, et leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning og forsikring av fast eiendom i Norge. Mer enn 5.700 leverandører er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier.

Les mer og be om tilgang

GDPR: Rundskriv og ressursmateriale

Snart trer den nye personvernforordningen (GDPR) i kraft. I et ferskt rundskriv fra KA omtales de viktigste reglene som er relevante for medlemsvirksomhetene. I et vedlegg til rundskrivet gis en mer utdypende omtale av noen utvalgte temaer. Det er også utarbeidet maler som kan brukes i virksomhetenes eget arbeid med dette.

Les mer

Oppdatert: Politiattest for ansatte og frivillige

Å innhente politiattest fra ansatte og frivillige handler først og fremst om å beskytte barn og unge mot seksuelle overgrep og andre krenkelser. Lurer du på noe rundt dette?

Sjekk vår oppdaterte ressursside

Stadig bedre tilrettelegging for muslimer på gravplassene

I nesten halvparten av landets kommuner finnes gravfelt spesielt tilrettelagt for muslimer. 1 av 5 fellesråd løser behovet gjennom en avtale med nabokommunen. – Vår ferske undersøkelse tyder på at kirkelige fellesråd anstrenger seg for å oppfylle storsamfunnets forventninger til gravplassforvaltningen, sier sier avdelingsdirektør Øystein Dahle i KA.

Les mer

Nyhetsbrevet tar pause, men KA tar ikke ferie

Det ordinære nyhetsbrevet tar nå sommerpause fram til uke 32 (den første hele uka i august). Kontoret er imidlertid betjent gjennom hele sommeren, og åpningstidene på sentralbordet er som vanlig. Riktig god sommer!

Se åpningstider og kontaktinfo

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .