Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 05. oktober 2018
&nsbp;

Mandag kommer statsbudsjettet

Mandag 8. oktober legges statsbudsjettet fram. Følg med på ka.no for våre kommentarer og analyser. 11. oktober arrangerer KA og Kirkerådet sammen et frokostmøte om kirkebudsjettet.
Meld deg på frokostmøtet her

 

Husk å melde deg på KAs høstkonferanse

Frist for å melde seg på til årets viktigste møteplass for ledere i Den norske kirke, er mandag 15. oktober. – Vårt ønske er at deltakerne reiser hjem med videre horisonter, ny arbeidslyst og et større nettverk enn da de kom, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.
Se oppdatert program og meld deg på her

 

Trygt å åpne e-post fra «Nasjonal Sikkerhetsmåned»

Tirsdag og torsdag denne uka skal alle kirkeverger ha fått e-post fra avsenderen «Nasjonal Sikkerhetsmåned» med tema «Falske e-poster - Opplæringspakken 2018». Dette er ikke spam, men e-læring i forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned. Det vil komme to e-poster i uka også de kommende tre ukene.
Les mer på Kirkebakken (krever innlogging)

 

Kronikk: Vi trenger prestasjoner, men ikke prestasjonslønn

Med ambisjon om å være en landsdekkende folkekirke, legges det stort ansvar på alle ansatte i Den norske kirke. Kirkelig ansatte kan derfor ikke verken fritas fra eller anses hevet over resultatvurdering, skriver Marit Halvorsen Hougsnæs i Vårt Land.
Les innlegget på verdidebatt.no

 

Hvor mange «tommer kirker» er det egentlig?

Denne uken har alle kirkevergene fått e-post fra KA med oppfordring til å svare på noen enkle spørsmål om bruk av kirker. Vi ønsker å kunne imøtegå påstander om «tomme kirker» med fakta, og resultatet av undersøkelsen vil bli lagt fram på høstkonferansen i november.

 

Kurs: En verdig gravferd for alle

De tilsatte i gravferdssektoren møter et stadig større mangfold i ønsker og forventninger. Kurset «En verdig gravferd for alle» tar for seg en rekke problemstillinger knyttet til dette. Påmeldingsfrist er førstkommende onsdag.
Meld deg på kurs på Gardermoen 5. november
Meld deg på kurs i Bergen 7. november

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .