Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 26. oktober 2018
&nsbp;

Enighet om ny hovedtariffavtale for organisasjoner

Torsdag kveld ble partene enige om et resultat som har en ramme på linje med oppgjøret i Den norske kirke og i andre sammenlignbare sektorer. Forhandlingsresultatet blir nå sendt på uravstemning til medlemmene.
Les mer

 

KA i to høringer om statsbudsjettet

Tirsdag minnet Marit Halvorsen Hougsnæs og Øystein Dahle kommunalkomiteen på Stortinget om hvor viktig kommuneøkonomien er for Den norske kirke. To tredeler av de offentlige bevilgninger til Den norske kirke kommer fra kommunene.
Les mer og se opptak fra høringen

 

Er du klar for årsoppgjøret? Meld deg på regnskapskurs nå

Søndag er siste dag for påmelding til «Innføringskurs i kirkeregnskap» (Oslo 27. nov) og «Regnskapsavslutning og årsoppgjør» (Oslo 28. nov). Det første kurset gir en grunnleggende innføring i økonomi- og regnskapsbestemmelser. På årsavslutningskurset gis praktiske tips og råd, det blir gjennomgang av case og oppfrisking av regelverk. Det er nyttig å kombinere disse kursene, og det gir også rabattert deltakeravgift.
Les mer om innføringskurset
Les mer om regnskapsavslutningskurset

 

Medlemstilbudet: Veiledning i lederjobben

Har du en krevende og ensom jobb? Trenger du hjelp til å løfte blikket? KAs veiledningstilbud for ledere drives av Linn Maria Kierulf (bildet), som er familieterapeut med utdanning i kristendomskunnskap og psykologi. Samtalene skal styrke refleksjon over egen lederadferd og kan bidra til at du ser situasjoner på en ny måte. Veiledningen kan gjennomføres som videosamtaler der reiseavtanden til Oslo blir for lang.
Les mer om tilbudet

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .