Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 25. januar 2019
&nsbp;

Branntesting i KA-regi gir bedre slokkeløsninger for kirker

I et brannlaboratorium i Danmark ble det reist en ti meter høy modell av en kirke. Testene derfra gir verdifull kunnskap om hvordan slokkeanlegg for bygg med stor takhøyde bør designes.

 

Håper regjeringen vil gjøre dåpsarbeidet lettere

I fjor høst mistet Den norske kirke tilgangen til informasjon fra folkeregisteret og dermed muligheten til å invitere nyfødte til dåp. KA håper nå regjeringen vil lage en lovhjemmel, slik at trossamfunn enklere kan følge opp når medlemmene får barn. Tirsdag arrangerer Kirkerådet et direkteoverført frokostmøte om temaet.

 

Valg av nominasjonskomiteer

Nominasjonskomiteene som skal foreslå landsrådsdelegater i KA for neste valgperiode, skal velges på regionale kontaktmøter. Bjørgvin, Nord-Hålogaland og Stavanger gjennomførte kontaktmøter i høst. Kontaktmøte i øvrige bispedømmer er lagt til strategikonferansene i mars og april. Innspill til nominasjonskomiteene kan sendes til KA på e-post.

 

Kurshelg i regi av K-stud 5.-7. april

K-stud (Kristelig studieforbund) arrangerer hvert år en kurshelg for frivillige og ansatte som er engasjert i opplæring i medlemsorganisasjonene. I år skjer dette i Oslo 5.-7.april, og deltakerne kan velge mellom videregående lederkurs om grenseoverskridende atferd, «Bibelen i møte med populærkulturen» og kurs i rytmisk korledelse.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .