Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 08. februar 2019
&nsbp;

Marianne (38) står i spissen når KA skal sikre gode avtaler

– Vi skal sørge for at kirkelig sektor forblir en attraktiv arbeidsplass, samtidig som at vi påser at de ansattes lønns- og arbeidsvilkår tilpasses virksomhetenes økonomiske rammevilkår, sier KAs ferske forhandlingsleder Marianne Liaklev.

 

Hva gjør du når krisen rammer i din egen virksomhet?

Beredskap er mer enn store ord og høytsvevende planer. Plutselig en dag kan du trenge det. – Hva gjør du når krisen rammer din egen virksomhet? spurte KA-direktør Randi Moskvil Letmolie fra scenen under Kirkerådets fagdag om beredskap på sikkerhet på Gardermoen nylig.

 

Husk å melde deg på strategikonferanse

KAs arbeidsgiverkonferanser har byttet navn til strategikonferanser, og de første tre finner sted i mars: I Oslo for Oslo og Borg bispedømmer 4. mars, i Bodø for Sør-Hålogaland bispedømme 14. mars og i Hamar for Hamar bispedømme 18. mars.

 

Ny medarbeider i KA: Eldbjørg Leinebø Ekre

Eldbjørg Leinebø Ekre (50) er ansatt som seniorrådgiver i KA. Hun skal blant annet jobbe med etter- og videreutdanning for ansatte innen kirkelig undervisning, og hun blir sekretær for det nyopprettede fagutvalget for kirkelig undervisning. Ekre kommer fra stillingen som rådgiver for kirkelig undervisning ved IKO - Kirkelig pedagogisk senter og tiltrer i mai. Hun er utdannet allmennlærer og har i tillegg studier i u-landskunnskap og kristendom. Ekre har også tatt master i kirkelig undervisning og jobbet som kateket.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .