Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 01. mars 2019
&nsbp;

Hovedtariffavtalen for Den norske kirke er klar

Hovedtariffavtalen som gjelder for alle virksomheter i Den norske kirke, fremforhandlet i fjor, er nå tilgjengelig på KAs nettside. Hver av de berørte virksomhetene vil i tillegg motta et trykt eksemplar i løpet av uke 10. – Vi er glade for endelig å kunne presentere den ferdige avtalen, sier direktør i KAs arbeidsgiveravdeling, Ingrid B. Tenfjord.

 

Ropstad: – Gleder meg til videre dialog med KA

Marit Halvorsen Hougsnæs forventer tett dialog med departementet i innspurten mot ny trossamfunnslov. Tirsdag møtte hun og tre andre KA-ansatte trosminister Kjell Ingolf Ropstad. – Det var et godt møte, og jeg er glad for at Ropstad uttrykte forståelse for våre anliggender, sier Hougsnæs.

 

KA-medlemmer: Husk kontaktmøter i vår

For lokale kirkelige organer som er medlemmer i KA, arrangeres det et eget kontaktmøte i forkant av hvert landsråd, der representanter fra fellesrådene og landsrådsdelegater treffes. På kontaktmøtene nå i vår skal det velges nominasjonskomite for KAs landsråd følgende steder i forbindelse med KAs strategikonferansene: Oslo 4. mars (Oslo/Borg), Bodø 14. mars (Sør-Hålogaland), Hamar 18. mars, Drammen 2. april (Tunsberg), Ålesund 4. april (Møre), Trondheim 8. april (Nidaros) og Kristiansand 10. april (Agder og Telemark).

 

Menighetsbladkurs i Trondheim i september

«Et proft kurs for alle menighetsbladredaktører. Et must også for den erfarne!», skriver en av deltakerne på menighetsbladkurset i Bergen nylig. 26.-27. september blir det kurs i Trondheim, og det er fortsatt noen ledige plasser på kurset i Oslo 19.-20. september.

 

Tilhørighetsordningen sikrer likebehandling

Tilhørighetsordningen sikrer økonomisk likebehandling av tros- og livssynssamfunn, enten de døper barn, voksne eller ikke i det hele tatt. Det burde også Human-Etisk Forbund støtte opp om, skriver Marit Halvorsen Hougsnæs og Ingrid Vad Nilsen i et innlegg i Vårt Land.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .