Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 10. mai 2019
&nsbp;

Slik unngår du dyre bildetabber

Slurv med bilderettigheter kan bli dyrt. Les hvorfor kommunikasjonssjef Trygve W. Jordheim mener 17. mai er en god anledning til å minne om at du ikke bare kan «finne et bilde på nettet» – og lær deg de enkle triksene for å unngå sure og uplanlagte utlegg. (Foto: Stortinget/Flickr)

 

Eldbjørg Leinebø Ekre er på plass i KA

2. mai hadde Eldbjørg Leinebø Ekre (50) første dag på jobb i KA. Hun er utdannet allmennlærer og har dessuten studier i u-landskunnskap og kristendom. Ekre har også master i kirkelig undervisning og har blant annet jobbet som kateket. I KA har hun ansvar for blant annet etter- og videreutdanning, stipendordninger, kirkelig undervisning og barnehager. Kontaktinfo til henne og alle andre KA-ansatte finner du på vår hjemmeside.

 

Gratis konferanse om rekruttering til kirkelige stillinger

For andre år på rad arrangeres en egen konferanse for alle som er opptatt av kirkelige studier og tjeneste i Den norske kirke. «Velkommen til Den norske kirkes største forum for rekrutteringsarbeid! Vi inviterer til tverrfaglige samtaler og det vil bli presentert rykende fersk forskning innen fagfeltet rekruttering», lover Kirkerådets rekrutteringsprosjekt. Konferansen finner sted i Oslo 26. november. Deltakelse er gratis, men det er begrenset antall plasser.

 

Husk å følge oss på Facebook!

Nyhetssaker, debattinnlegg, uttalelser, kursbilder og annet publiseres fortløpende på vår Facebook-side. Lik siden og tips gjerne andre!

 

Bruk av LPR-informasjon ved kirkevalget

I rundskriv 10/2018 ble det informert om at en ansattoversikt basert på informasjon fra innrapporteringen til LPR-registeret kunne bli brukt i forbindelse med kirkevalget 2019. Formålet er å skille mellom ansatte og andre medlemmer ved valget. Ansattoversikten vil derfor bli overlevert til Kirkerådet, men lønnsdata vil ikke bli delt. Spørsmål om dette kan rettes til KA eller Kirkerådet.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .