Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 06. september 2019
&nsbp;

Samler alle norske gravplasser i én database

Den første totaloversikten over norske gravplasser ble lansert denne uken. – Denne nye databasefunksjonen vil inneholde alle offentlige gravplasser. Kirkebyggdatabasen blir nå i realiteten Kirkebygg- og gravplassdatabasen, sier direktør for kirkebygg og eiendomsforvaltning i KA, Randi Moskvil Letmolie.

 

– Kontakten med kirkeverger og økonomifolk ute i fellesrådene gir mange gode opplevelser

I spalten «Folk i KA» møter du denne uken en av dem som har mest direktekontakt med medlemmene, nemlig økonomiekspert, spesialrådgiver og pendlerveteran Trygve Nedland (67) fra Gyland.

 

Gi det nye kommunestyret en god innføring i kirken

Den perfekte gaven til ferske lokalpolitikere: «Kirke og kommune» gir en god innføring i kommunens ansvar og oppgaver overfor den lokale kirke. Heftet kan med stort hell sendes ut til de folkevalgte så fort valgresultatet er klart eller deles ut første gang du blir invitert til å holde en orientering i kommune-/bystyret. 75 kr/stk ved bestilling av opptil 19 eksemplarer og 50 kr/stk ved bestilling av 20 eks eller mer.

 

Kurs med påmeldingsfrist som nærmer seg...

 

Husk å bestille håndbøker til nye rådsmedlemmer

Den oppdaterte og reviderte håndboka for menighetsråd og kirkelig fellesråd ventes fra trykkeriet veldig straks. Boka gir en god innføring i myndighet, ansvar og oppgaver og som blir et nyttig verktøy for alle rådsmedlemmer gjennom hele fireårsperioden. Ved bestilling før 15. september spanderer vi portoen.

 

Blir du usikker av tanken på å arrangere leir? Meld deg på gratis kurs!

Skal din virksomhet arrangere leir i høst, vinter eller sommer? På det splitter nye leirkurset får både tillitsvalgte/arbeidstakere og arbeidsgivere opplæring i arbeidstidsbestemmelsene på leir, beredskap på leir og mer. Kurset avholdes på Thon Hotel Bristol i Oslo 12. november.

 

Ikke glem den digitale postkassen

En fersk gjennomgang viser at nærmere halvparten av fellesrådene og soknene ikke tømmer sin digitale postkasse. Stat og kommune benytter i dag mer og mer Altinn når de sender ut post. Konsekvensene av å ikke åpne posten kan fort få store økonomiske og omdømmemessige konsekvenser. Les mer på Kirkebakken (krever innlogging).

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .