Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 04. oktober 2019
&nsbp;

Hva skal reddes først når kirken brenner?

KA er involvert i et prosjekt som tar for seg katastrofeberedskap for vernede kirker i Aust-Agder. Her gjøres en vurdering av kunst, inventar og interiør, som utgangspunktet for en prioriteringsliste over gjenstander som skal reddes ved brann eller flom. Nylig ble det gjennomført en øvelse i Tromøy kirke i Arendal.

 

Nytt seminar vil inspirere til mer tilgjengelige kirker

Hver tredje kirke har for dårlig tilgjengelighet. – Dette handler om å leve opp til kirkens kjerneverdier. Det handler om kunnskap, kreativitet, omsorg, gode løsninger og kompromisser, sier fagdirektør Oddbjørn Sørmoen i KA. 6. november inviterer han til seminar om tilgjengelighet og universell utforming. Les mer her eller gå direkte til påmelding.

 

På tide å komme i gang med enøk? Bli med på workshop!

Har du lyst til å gjøre enøk-tiltak i en kirke eller et annet bygg, men sliter med å komme i gang? På workshop med KAs engasjerte seniorrådgiver Harald Ringstad kan du få hjelp til å realisere prosjekter som er både lønnsomme og klimavennlige. Ta med deg dine ideer og behov til Kirkens hus 5. november og møt andre som også ønsker å iverksette enøktiltak i sitt fellesråd.

 

Kurs og seminarer med påmeldingsfrist som nærmer seg...

 

Håndbøker til nye rådsmedlemmer – husk å bestille, du også

Mer enn 300 menighetsråd og fellesråd har bestilt den nye håndboka til nyvalgte rådsmedlemmer. Det er fortsatt bøker på lager, så bestill nå og ha bøkene klare til rådet skal konstituere seg. Boka gir en god innføring i myndighet, ansvar og oppgaver og er et nyttig verktøy gjennom hele fireårsperioden. Den kan også lastes ned som pdf.

 

Hvem har gjort den beste kirkesikringsjobben siden sist?

For fjerde gang deler KA Kirkebyggforsikring og Knif Trygghet ut 25.000 kroner til et fellesråd som har utmerket seg i arbeidet med sikring av kirkebygg. Fristen for å foreslå kandidater nærmer seg.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .