Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 11. oktober 2019
&nsbp;

KA om statsbudsjettet: – Godt kirkebudsjett, men kirkebyggsatsingen uteblir

– En stabil kommuneøkonomi er bra for lokalkirken, og Den norske kirke sentralt kommer også godt ut av statsbudsjettet. En tydelig satsing på bevaring av kirkebygg uteblir imidlertid fortsatt, konstaterer KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs. (Foto: Stortinget)

 

KABB slipper budsjettkamp, mens K-stud får kutt

KABB-general Øyvind Woie kan smile: For første gang på flere år lar regjeringen bevilgningen til Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte stå. – Det har vært en årviss øvelse å gå til Stortinget for å tale KABBs sak. Vi er glade for at vi og KABB slipper denne runden i år, sier avdelingsdirektør Øystein Dahle i KA. K-stud ligger derimot an til kutt på om lag 800.000 kroner.

 

– En topp kvalitets arbeidsgiverorganisasjon

Slik karakteriserer administrasjonsdirektør, sigarentusiast og hedmarkssunnmøring Knut Are Hole (54) sin egen arbeidsplass. – Å fortsatt utvikle den faglige kompetansen, ikke minst mot andre medlemmer enn Den norske kirke, svarer han på spørsmål om hva som blir det viktigste for KA framover. Møt ham i ukas «Folk i KA».

 

Utlending på orgelkrakken? Send han eller henne på innføringskurs!

Fagutvalg for kirkemusikk har initiert og delfinansiert et nytt kurs som gir en grunnleggende innføring i hva det innebærer å jobbe som kirkemusiker i Den norske kirke. Kurset finner sted i Tromsø og består av to samlinger á to dager (november 2019 og januar 2020). Kirkelig utdanningssenter nord har hovedansvar for det faglige innholdet. Påmeldingsfristen er på søndag!

 

Kurs og seminarer med påmeldingsfrist i dag

 

Husk også…

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .