Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 31. januar 2020
&nsbp;

Vårens viktigste møteplass for KAs medlemmer

Arbeidsgiver- og strategikonferansene er sentrale i forberedelsene til årets hovedoppgjør. – Disse konferansene skal være gode møtesteder, der ledere i KAs medlemsvirksomheter blir oppdatert på aktuelle temaer og kan hente ny inspirasjon sammen med andre i samme situasjon, sier direktør i arbeidsgiveravdelingen i KA, Ingrid B. Tenfjord. Konferansene er nå åpne for påmelding.

 

Nytt opplegg for unge ledere: Fornebu-kurset

Med Fornebu-kurset ønsker KA å bidra til å utvikle inspirerende, målrettede og samarbeidsorienterte ledere i kirker og kristne organisasjoner. – Fornebu-kurset er stedet der yngre ledere i kristne organisasjoner og kirkesamfunn får det beste av innsikt i ledelsesfaget satt inn i en verdibasert, kristen og kirkelig sammenheng. Kurset er lettbeint over fire dager, men faglig svært solid, sier seniorrådgiver Jens Bjelland Grønvold.

 

– Det handler om å ivareta medlemmenes interesser når kravene til omstilling er høyere enn noen gang

– Det er utrolig hyggelig og givende å utgjøre en forskjell for den enkelte virksomhet, enten gjennom konkret rådgivning eller tarifforhandlinger, sier forhandlingsleder Marianne Liaklev (40) i ukens utgave av «Folk i KA».

 

«Ja vel, men det er vår stygge kirke!»

Avisen Dagen har fått mye kritikk for sin kåring av «Norges styggeste kirke». «Mye tyder på at hver synes best om sin egen kirke. Hva andre mener, betyr egentlig veldig lite», skriver kommunikasjonsdirektør Trygve W. Jordheim i et innlegg i samme avis.

 

Trenger du input til menighetsbladet? Eller er du fersk kirkeverge?

Påmeldingsfristen for disse kursene nærmer seg:

 

Bli klar for ny leirsesong med kurs i april

Hvorfor arrangerer vi leir for barn og unge, og hva er det som kjennetegner en god leir? Hvordan lede og organisere en leir? Fagutvalg for kirkelig undervisning inviterer til kurs på Gardermoen 20.-21. april. Kurset er åpent for alle med ansvar for leir/weekend.

 

Åpne kirker krever bevissthet om sikring

Hvordan kan kirken være åpen og tilgjengelig utenom gudstjenestetid? Det var utgangspunktet for et frokostmøte i regi av Kirkerådet forrige uke, og du kan se opptak av møtet på Kirkerådets Facebook-side. «En utvidet bruk av kirkebygget, som at kirkene oftere kan besøkes, fordrer at kirkene sikrer de verdiene som finnes der», heter det i KAs ferske veiledningshefte for sikring av åpne kirker.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .