Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 12. mars 2020
&nsbp;

Korona: Her er KAs anbefalinger og tiltak

Smitteverntiltakene berører alle KAs medlemmer som arbeidsgivere, og de fleste berøres også som kirkesamfunn og gravplassforvalter. Våre råd/anbefalinger samt tiltak knyttet til vår egen utadrettede virksomhet er nå samlet i denne artikkelen, som vil bli løpende oppdatert fremover. Følg oss på Facebook for løpende oppdateringer gjennom uken.

 

Jobber for et mer inkluderende arbeidsliv i barnehagen

KAs Marianne Liaklev (t.h.) og Linn Maria Kierulf er med når partene i arbeidslivet tar et krafttak for mindre sykefravær og lengre yrkesløp i barnehagen. – I tillegg til at vi kan bidra med vår kompetanse, innebærer det at de barnehagene som er medlemmer hos oss kan få nyte godt av det som kommer ut av dette, både kunnskap, ressurser og nyttige verktøy, sier Liaklev.

 

Nettkurs går som planlagt!

20. mars kl. 10.00: Bli trygg i møte med journalister – påmeldingsfrist i dag! For å kunne møte media på en trygg og hensiktsmessig måte, er det nyttig å ha god kjennskap til spillereglene i som gjelder samhandling mellom journalister og kilde. På dette nettkurset går vi gjennom sentrale punkter i Vær varsom-plakaten.

24. mars kl. 09.30: Leirbestemmelsene i særavtalen. OU-styrene arrangerer gratis webinar om leirbestemmelsene og søknadsprosedyre ved fravik fra arbeidstidsbestemmelsene på leir. Kurset er relevant for arbeidsgivere og tillitsvalgte/arbeidstakere i fellesråd/menighetsråd, men også for en del ansatte i rettssubjektet Den norske kirke. Link vil bli lagt ut her samme dag.

 

Husk debattnotatet om Hovedtariffavtalen

Alle medlemsvirksomheter fikk denne uken tilsendt debattnotat og spørreundersøkelse som en del av forberedelsene til hovedtariffoppgjøret. Svarfristen er 15. mai.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .