Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev tirsdag 07. april 2020
&nsbp;

Lyser ut anbud på tilstandsvurdering av 44 kirker

Nå går startskuddet for det konkrete arbeidet med satsing på kulturhistorisk viktige kirkebygg. Tre millioner er satt av til første fase. – Det er med stor spenning vi lyser ut denne konkurransen, sier avdelingsdirektør Rand Moskvil Letmolie i KA. (Foto: Trond Strandsberg/ CC BY-SA 3.0)

 

Slik fyller dere arbeidsdagen når alt er avlyst

KA har de siste ukene fått mange henvendelser fra virksomheter der så store deler av den ordinære driften er innstilt, at det er vanskelig å fylle alle stillingene med arbeidsoppgaver. Her er våre tips til hvordan dere kan bruke tiden til noe meningsfylt.

 

Husk å melde deg og dine på nettkurs

All kursvirksomhet i KA-regi er flyttet over på nettet fram til midten av juni, og vi har satt sammen en variert katalog av kurs på mellom 45 og 60 minutter. Enkelt, lærerikt, klimavennlig og billig. Alle påmeldinger er nå åpne eller på vei til å bli det. Velkommen på kurs!

 

– Ikke glem kollekten selv om gudstjenesten er digital

Både menigheter og organisasjoner står i fare for å miste store inntekter når folk ikke lenger samles til gudstjeneste i kirkerommet, men foran skjermen. – Husk å ta med dere kollekten også, oppfordrer KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Storkommunekonferansen blir digital i år

Storkommunekonferansen – KAs årlige møteplass for fellesrådsledere, kirkeverger og proster i de 25 største kommunene og i de stiftsbyene som ikke er i denne kategorien – arrangeres i år 8. juni. Siden vi ikke vet hvilke smitteverntiltak som vil gjelde på dette tidspunktet, har vi bestemt at årets konferanse blir digital. Vi kommer tilbake med detaljer om dette etter hvert.

 

Følg med på vår nettside for oppdateringer

Verden endrer seg raskt for tiden, og vi oppdaterer nettsiden vår med nyheter, råd og veiledninger når det er grunn til det, også i påsken. Følg oss også gjerne på Facebook.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .