Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 17. april 2020
&nsbp;

Det er tid for nettkurs!

I fravær av fysiske møteplasser, satser KA nå tungt på kompetanseheving og oppdatering gjennom timeslange nettkurs. Kriseledelse, trossamfunnsloven, brannsikring og pressekontakt er bare noe av det som står på menyen:

 

5,4 millioner til kunnskapsutvikling og debatt om tros- og livssynspolitiske spørsmål

Tros- og livssynssamfunn og frivillige organisasjoner er blant dem som kan søke om midler til dialogarbeid og tiltak som kan bidra til kunnskapsutvikling og debatt om tros- og livssynspolitiske spørsmål. Det vil gitt tilskudd på mellom 50.000 og 400.000 kroner. Det er fra Barne- og familiedepartementet som lyser ut midlene, og søknadsfristen er 25. juni.

 

Ti gode råd til hjemmekontoristen

Ha en klart definert arbeidsdag. Ha en definert arbeidsplass som er forbeholdt jobb. Husk på at arbeidsmiljøloven også gjelder når du jobber hjemmefra. Les rådene fra Statens arbeidsmiljøinstitutt til alle som har hjemmekontor.

 

Korona-krisepakke: Kompensasjon for avlyste, stengte eller utsatte arrangementer

Arrangører som har avlyst eller stengt arrangement i perioden 5. mars til 30. april etter råd eller pålegg fra myndighetene, vil få kompensert netto tapte billettinntekter og deltakeravgifter, samt eventuelle merutgifter. Ved utsatte arrangementer vil eventuelle merutgifter bli dekket. Ordningen forutsetter registrering i Frivillighetsregisteret og at virksomheten har mindre 60 prosent av sine inntekter fra offentlig tilskudd. Søknadsfrist er 21. april.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .