Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 29. mai 2020
&nsbp;

Her er KAs årsmelding for 2019

«KA-sektoren er en viktig del av norsk kultur og samfunnsliv. Nye holdninger til tro, livssyn og tradisjon, omfattende strukturreformer i offentlig sektor, økt global bekymring for klima og en mer ustabil økonomisk og politisk situasjon har preget 2019 som har vært et uvanlig travelt år i KAs historie», skriver administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs i årsmeldingen for 2019.

 

Kompensasjonsordningen for kulturarrangører forlenges til 15. juni

Menighetsråd og fellesråd som mister inntekter knyttet til for eksempel konserter, omvisninger og andre kulturarrangementer, kan søke om kompensasjon fram til 15. juni. Tromsdalen sokn, som i år mister store inntekter fra arrangementer i Ishavskatedralen, har allerede fått 425.000 kroner gjennom ordningen. Følg med på Kulturrådets nettside for oppdaterte retningslinjer. (Foto: Randi Hausken/CC BY-SA 2.0)

 

Gratis nettkurs for kirkemusikere: Pop/gospel og reharmonisering av salmer

Fagutvalg for kirkemusikk har satt opp to gratis kurs i henholdsvis reharmonisering av salmer (10. juni) og gospel/pop (17. juni). Begge kursene holdes av kantor i Sula, Håvard Sveås (bildet), på Zoom. Sveås er utdannet kantor ved musikkonservatoriet i Trondheim, med fordypning i improvisasjon og instrumentasjon hos blant andre Henning Sommerro og Iver Kleive. (Foto: Øyvind Kåre Sunde)

 

Midler til kateketrekruttering og deltakelse på utdanningsmesser

Vi minner om muligheten for å søke om utgiftsrefusjon til rekruttering av kateket og til deltakelse på yrkes- og utdanningsmesser.

 

Se smittevernkurs i opptak

I dag arrangeres nettkursene «Smittevern ved kirkemusikk og kulturarrangement» og «Smittevern i diakonalt arbeid i menighetene». Begge vil bli lagt ut i opptak på vår nettside i løpet av dagen. Kurs i smittevern for henholdsvis gudstjenester/kirkelige handlinger og kirkelig undervisning kan ses i opptak allerede nå.

 

Alt om korona

Vi har publisert om lag 40 artikler siden 12. mars. Du finner oversikten her.

 

Løft kompetansen før sommerferien!

Nettkurssesongen nærmer seg slutten, men det er fortsatt noen godbiter igjen:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .