Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 19. juni 2020
&nsbp;

Forhandler om eiendommene i Opplysningsvesenets fond

KAs Knut Are Hole deltar i prosjektgruppen som skal «identifisere de fondseiendommene som det er aktuelt for Den norske kirke å bli eier av». – Kirkerådet og KA forhandler her på vegne av hele Den norske kirke i visshet om at denne prosessen vil få konsekvenser i veldig mange år framover, sier Hole.

 

Nå blir det nettkurs hver torsdag kl. 12.30

KAs digitale kurskalender for høsten er klar, og det blir kurs hver uke. – Med dette konstituerer vi det digitale kurstilbudet som en naturlig og integrert del av KAs virksomhet, sier kommunikasjonsdirektør Trygve W. Jordheim. Kurskalenderen er nå oppdatert med nettkurs for høsten.

 

Vipps lanserer ny funksjon i samarbeid med Den norske kirke

«Kategorier» er utviklet sammen med og etter initiativ fra Den norske kirke, som nå enkelt kan skille mellom offer, deltakeravgift og tirsdagsmiddager som betales med Vipps. – Med kirken på laget fikk vi førstehånds innsikt i hvordan dagens utfordringer artet seg, sier Ingebjørg Melien Øra, produktsjef for Vippsnummer.

 

«Faktafeil og uforståelig bruk av tall i Dagbladet»

«Dagbladet feilinformerer om Den norske kirke og medlemmenes tro. Kirken tar gjerne kritikk, men det må skje på korrekt grunnlag», skriver KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs og kirkerådsleder Kristin Gunleiksrud Raaum i et innlegg i Dagbladet. 10. juni skrev avisen på lederplass at Den norske kirke er en «hybrid-kirke» som «står på vaklende føtter».

 

Deler ut penger til brannsikring – søknadsfrist på lørdag

KA og Knif Trygghet Forsikring AS fortsetter å støtte brannsikring av kirkene i Norge. Alle fellesråd som har sine kirker forsikret gjennom Knif Trygghet kan søke om inntil 50.000 kroner til brannvarslingsanlegg som er koblet til brannstasjon eller vaktsentral og/eller slokkeanlegg som vanntåkeanlegg eller sprinkleranlegg.

 

Har din kirke lysarmatur av designer Jonas Hidle? Nidarosdomen deler ut reservedeler

Nidaros domkirke bytter ut sine lysarmaturer fra 1960-tallet. Kirkeforvaltere som trenger lysekroner/pendler og lyskranser for å vedlikeholde sin eksisterende lyssetting, kan ta kontakt med fagdirektør Marie Louise Anker ved Nidaros domkirkes restaureringsarbeider. Tilbudet gjelder så langt det rekker og fram til 24. juni. Pakking og frakt betales av mottaker.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .