Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 26. juni 2020
&nsbp;

Vi møtes på Kirkelederkonferansen i oktober

Etter et halvår med digitale møter, kurs og konferanser, tror vi at mange er klare for å møtes fysisk igjen. På Kirkelederkonferansen 22. og 23. oktober samles ansatte og valgte ledere fra alle virksomheter i Den norske kirke og fra KAs medlemsorganisasjoner. I går kveld – et drøyt døgn etter lansering – hadde nærmere 50 meldt seg på. Med dagens smittevernregime er maks antall deltakere 200, så her gjelder det å sikre seg en plass.

 

Spilte hverandre gode gjennom koronakrisen

Andreas Eidsaa jr. og Ludvig Bjerkreim i Sandnes gjør som mange andre lokale kirkelederduoer: De framsnakker hverandre. – Som prost og kirkeverge har vi jobbet bra sammen i flere år, og det er et godt grunnlag for å få til et godt samarbeid også i krisetid. Det har vi også hatt helt siden nedstengingstiltakene i midten av mars, sier Eidsaa.

 

Har du ansvar for en kirke? Husk å oppdatere åpningstider i Kirkebyggdatabasen

Dette er året for Norges-ferie, og kanskje noen ser en kirke de har lyst til å gå inn i. Da er det viktig at åpningstider og annen publikumsinformasjon er oppdatert i Kirkebyggdatabasen, slik at interesserte kan orientere seg ved hjelp av kirkesøk.no. Vi oppfordrer alle med ansvar for kirkebygg til å sørge for riktig informasjon og bidra til at Den norske kirke blir en del av den forventede Norges-feriebølgen.

 

Økonomisk kompensasjon for koronatap

Som tidligere meldt vil bortfall av inntekter ved avlyste arrangementer kunne gi grunnlag for kompensasjon fra det offentlige. Økte utgifter til renhold kan dekkes av utvidet bevilgning til kommunene. Nå har vi laget en oversikt over hvilke ordninger som gjelder for hvem.

 

Klar for nettkurs til høsten?

Fra og med 27. august arrangerer KA kurs hver torsdag klokka 12.30. Sjekk ut KAs kurstilbud her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .