Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 07. august 2020
&nsbp;

Reviderte retningslinjer for strømming av gudstjenester

I fjor høst lanserte KA og Kirkerådet anbefalte retningslinjer for overføring/strømming av gudstjenester. Disse er nå revidert etter innspill fra Datatilsynet. Selve retningslinjene er gjort kortere, samtidig som vi har lagt til en spørsmål/svar-bolk med utfyllende informasjon.

 

KA sier opp Questback og går over til Netigate

KA avslutter kontrakten med Questback, som brukes til spørreundersøkelser, evalueringer, påmeldinger, søknader og så videre – og som våre medlemmer har fått til en svært gunstig pris. 1. september bytter vi til konkurrenten Netigate. Gi beskjed til Helge S. Mathisen dersom din virksomhet ønsker å bli med i den nye ordningen (dette gjelder uavhengig av om dere har hatt Questback-avtale fram til nå).

 

Gratis nettkurs i leirbestemmelser

27. august kl. 12.30 gir Silje L. Hjeldsbakken fra KA og Harald Skarsaune fra KUFO en innføring i arbeidstidsbestemmelsene ved avholdelse av leir og om fremgangsmåte ved søknad om fravik fra disse (det siste gjelder kun for fellesråd/menighetsråd). Kurset er rettet mot tillitsvalgte/arbeidstakere og arbeidsgivere og arrangeres av OU-styrene på KA-sektoren.

 

Trenger menighetsbladet deres et løft?

Mer enn 100 redaktører og medarbeidere i norske menighetsblader har deltatt på KAs kurs. «Et proft kurs for alle menighetsbladredaktører. Et must også for den erfarne!» skriver en av deltakerne. «Tydelig og direkte fremføring. Direkte og uinnpakket foredragsholder. Klare svar med gode eksempler som tydeliggjør budskapet», forteller en annen. Nytt kurs arrangeres i Oslo 7.-8. september. Påmeldingsfrist er fredag om en uke.

 

Sjekk ut kurs- og konferansekalenderen!

Vi har noe for de fleste behov. Husk at KA arrangerer nettkurs hver torsdag klokka 12.30 (oppstart 27. august). Sjekk ut høstens tilbud her.

 

Feil i Vårt Land om politiattest for frivillige

Vårt Land meldte for noen uker siden at 2 av 3 menigheter i Den norske kirke ikke ber om politiattest fra frivillige medarbeidere. Dette er ren gjetning basert på en rapport der menighetene ikke er spurt, skriver avdelingsdirektør Ingrid B. Tenfjord.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .