Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 28. august 2020
&nsbp;

Hvem fortjener heder for sikring av kirker?

Du kan foreslå kandidater når KA Kirkeforsikring og Knif Trygghet for femte gang deler ut 25.000 kroner til et fellesråd som har utmerket seg i arbeidet med sikring av kirkebygg. I fjor gikk prisen til Gausdal kirkelige fellesråd, der Follebu kirke er én av fem kirker. (Foto: Øyvind Holmstad/ CC BY-SA 3.0)

 

Foreslår at soknets økonomiforvaltning skal følge kommunale prinsipper

Departementet har lyttet til innspillene fra kirken og KA i arbeidet med ny forskrift om økonomiforvaltningen i sokn i Den norske kirke. – Vi stiller oss i all hovedsak bak forslaget, sier spesialrådgiver Trygve Nedland. 12. november holder han webinar om den nye forskriften.

 

Spørsmål og svar om konfirmasjon og smittevern

Er det karantenetid på bruk av konfirmantkapper? Kan vi gjennomføre fotografering i forbindelse med gudstjenestene? Hvordan gjennomfører vi forbønnshandlingen på en smittevernforsvarlig måte? Både KA og Kirkerådet får mange spørsmål, og vi har nå lagt ut vanlige spørsmål og svar om konfirmasjon og semesteroppstart.

 

Kirkeeiere får tilbake 15 prosent av forsikringspremien

KA Kirkeforsikring deler ut 4,4 millioner kroner av fjorårets overskudd. Bergen kirkelige fellesråd skal bruke pengene på nye sikringstiltak. – Vi vil bruke pengene på sikringsarbeid i kirkene våre, og vi har flere prosjekter på gang her, sier kirkebyggsjef Arne Tveit i Bergen.

 

Husk å melde deg på kurs!

Se hele høstens kurstilbud her!

 

Smittevern på fysiske kurs i høst

Det meste av KAs kurskatalog er digital i høst. Noen fysiske møteplasser står fortsatt på programmet, men med forbehold om endringer i smittesituasjonen. Arrangementene vil bli gjennomført så trygt som mulig og alltid i overenstemmelse med gjeldende smittevernregler.

 

Ny medlemsfordel: Rimelig tilgang til Netigate

1. september går KA over til Netigate for gjennomføring av spørreundersøkelser, evalueringer, påmeldinger, søknader og så videre. Våre medlemmer kan slutte seg til avtalen for bare 2.000 kroner pluss mva. per år. Bestilling skjer til Helge S. Mathisen. Avtalen erstatter dagens avtale med Questback, som utløper førstkommende mandag.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .