Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 16. oktober 2020
&nsbp;

Her er KAs innspill til statsbudsjettet

Høringene om forslaget til statsbudsjettet er i gang, og KA har levert notater til kulturkomiteen, kommunalkomiteen og utdanningskomiteen på Stortinget.

 

Utsetter Kirkelederkonferansen til 2021 

Kirkelederkonferansen som skulle vært arrangert kommende uke, arrangeres i stedet høsten 2021 i kombinasjon med Landskonferansen for kirkeverger. – Vi er lei oss for at konferansen ikke lar seg gjennomføre som planlagt nå, men de samlede signalene fra nasjonale myndigheter og kommuner og fra deltakerne tilsier at det ikke er riktig å arrangere en konferanse med folk fra hele landet nå, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Gratis webinar om kirkebygg og identitet

KA-rådgiver Ingrid Staurheim fant sterke følelser, ulike kirkeidentiteter og folkekirkelig maktkamp da hun intervjuet folk som hadde mistet kirken sin i brann. Foredraget «Kirkebygg og identitet», som skulle vært en del av Kirkelederkonferansen, går som gratis webinar torsdag 22. oktober kl. 12.30. Du kan også høre hele disputasforedraget hennes her.

 

Fremtiden begynner på regionale kontaktmøter i høst

KA er en medlemsstyrt organisasjon. Representanter til det øverste organet (landsrådet) velges av og blant medlemmene, og for fellesrådene skjer dette på bispedømmevise kontaktmøter nå i høst (og ett på nyåret). Disse møtene er også startpunktet for arbeidet med ny strategiplan for KA. Påmeldingsfristen for møtene i Møre, Agder og Telemark, Nord-Hålogaland og Stavanger er allerede på tirsdag, og det er heller ingen grunn til å vente for dere som hører til et annet sted. Hvert fellesråd/menighetsråd i ettsoknskommune bestemmer selv hvem som skal være deres representanter på kontaktmøtet. Se datooversikten her og meld dere på!

 

Kurs og stipender fra OU-ordningen

Kirkemusikk:

Kirkelig undervisning:

 

Vi minner om…

 

Husk å melde deg på kurs!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .