Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 06. november 2020
&nsbp;

Partene møtes hos Riksmekleren 10. og 11. desember

Etter bruddet i hovedtarifforhandlingene for Den norske kirke, går oppgjøret til mekling. Ti fagforeninger brøt forhandlingene. De tolv fagforeningene som ikke brøt, har fått innvilget forhandlingspause til etter meklingen.

 

Kirkelederkonferansen og Landskonferansen for kirkeverger: Datoene er klare!

Kirkelederkonferansen som skulle ha vært avholdt nå i oktober, er flyttet til 2021. Da arrangeres også Landskonferansen for kirkeverger. Sett av 10.-11. november 2021 (Kirkelederkonferansen) og 11.-12. november 2021 (Landskonferansen for kirkeverger) i kalenderen allerede nå. Vi kommer tilbake med mer informasjon og påmelding etter hvert.

 

Kronikk: «LHBT-rapport krever økt innsats fra arbeidsgiver»

«Det skal være trygt å være på jobb i kirken – også for personer med LHBT-identitet. Som arbeidsgiverorganisasjon vil KA fortsatt bidra med ressurser og kompetanse i arbeidet mot diskriminering.» Det skriver KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs i en kronikk som følger opp rapporten «Å være en sak».

 

Venter avklaring om «fastmonterte stoler» i dag

Kirkerådet og KA jobber med en oppdatering av smittevernveilederen i tråd med innføringen av strengere smitteverntiltak. Det ventes i dag en avklaring av hva begrepet «fastmonterte stoler» innebærer for kirken. Følg med på vår nettside. (Foto: Wolfmann/CC BY-SA 4.0)

 

Youtube-møte om smittevern 10. november

Preses Olav Fykse Tveit, KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs og kirkerådsdirektør Ingrid Vad Nilsen inviterer til Youtube-møte om smittevern, ansvarsfordeling og ledelse 10. november kl. 09. Det vil bli mulig å stille spørsmål underveis.

 

Kronikk: «Kirkebranner forteller oss noe viktig»

«Når folk gråtende samler seg rundt en brennende kirke, er det ikke tapt tømmer og plank de sørger over. Det er kontakten med folkekirken som forsvinner foran øynene deres», skriver fagdirektør Ingrid Staurheim i en kronikk i Vårt Land.

 

Behov for lederveiledning? Snakk med Linn Maria på Teams

Har du behov for noen å drøfte situasjoner du kommer opp i som leder, eller trenger du en å reflektere over arbeidshverdagen med? Du kan nå få lederveiledning på Teams med KAs seniorrådgiver Linn Maria Kierulf. KA tilbyr en pakke på fem veiledningstimer (à 60 minutter) for 4.000 kroner + mva.

 

Husk: Særreglene for kirkelige stiftelser forsvinner fra nyttår

Har soknet opprettet stiftelser for å ivareta kirkelig formål? Snart faller muligheten til enkel omgjøring og verdioverføring bort, men det er ennå tid: Søknaden må være Lotteri- og stiftelsestilsynet i hende innen årsskiftet. Den trenger ikke være behandlet innen da, slik vi tidligere har fått opplyst og informert om.

 

Vi minner om…

 

Husk å melde deg på kurs!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .