Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 13. november 2020
&nsbp;

Deler ut millioner til elanlegg, nye ovner og klimaskall

Regjeringen har satt av 52 millioner til oppgradering av kulturhistorisk viktige kirker. – Dette er et godt bidrag til bedre sikring av viktige kulturminner på områder der vi ser store, umiddelbare trusler: Gamle elanlegg og rørovner kan utgjøre brannfare, mens dårlige klimaskall gjør bygningskroppen mer utsatt, sier avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie. Søknadsfrist er 21. desember.

 

Møt en prost, en styreleder og en kirkeverge

Vi fortsetter å presentere ledere i Den norske kirke og omkringliggende virksomheter. Bli kjent med prost Kåre Rune Hauge i Indre Østfold, styreleder Siri Bloch Lindtveit og kirkeverge Martin Stærk i Midt-Telemark.

 

Gratis kveldskurs for rådsledere 7. desember og 1. februar

På grunn av smitteverntiltak må resten av de regionale kontaktmøtene for KAs fellesrådsmedlemmer avholdes digitalt, og først ut var Møre i går kveld. For å gjøre møtene kortere, er den planlagte bolken om samarbeidet mellom rådsleder og kirkeverge tatt ut og gjort om til et gratis nettkurs som avholdes både 7. desember og 1. februar.

 

Vi minner om…

 

Digitale kurs er alltid smittefrie:

«Offentliglov og forvaltningslov etter kirkelovens død» er utsatt på grunn av meklingen i hovedtariffoppgjøret. Ny dato kommer!

 

Kjenner du en som fortjener Petter Dass-prisen?

Vårt Land deler også i ut pris til noen «som i god Petter Dass-tradisjon har satt Gud og kristen tro på den offentlige dagsorden på en engasjerende måte». Alle kan foreslå kandidater.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .