Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 11. desember 2020
&nsbp;

Hovedtariffoppgjøret: Meklingsfristen utløper ved midnatt

Meklingen mellom partene på kirkelig sektor startet hos Riksmekleren i går formiddag. 33 ansatte går ut i streik ved arbeidstidens start i morgen dersom det ikke oppnås enighet. – 2020 er et år med meget stramme økonomiske rammer, noe fagforeningene ikke synes å ha tatt inn over seg, sier direktør i KAs arbeidsgiveravdeling, Ingrid B. Tenfjord (t.v.).

 

Rettighetsforvirret? Slik gjør dere julen digital på lovlig vis

Bruk av andres musikk på nett er kompliserte saker. Her er vår guide i jungelen av muligheter, begrensninger og potensielle fakturaer. KAs Trygve W. Jordheim har forsøkt å lage en guide.

 

Stortingsflertallet ber om pensjonsløsning for menighetsbarnehagene

Høyre, Frp, Venstre og KrF anerkjenner at menighetsbarnehagene er «i en særegen og utfordrende situasjon». – Det er helt urimelig at ideelle barnehager skal rammes økonomisk av forutsetninger som ble satt av kommunene for 30-40 år siden, sier Øystein Dahle i KA.

 

Lønns- og personalregistreringen er utsatt

Melding til arbeidsgivere med tariffavtale i KA: Registreringen av lønn- og personaldata (LPR) per 1. desember 2020 er utsatt til etter at tariffoppgjøret er gjennomført og godkjent. Mer informasjon vil bli sendt direkte til berørte virksomheter, men ta uansett høyde for at fristen vil bli kortere enn vanlig.

 

Ny økonomiforskrift er fastsatt

Ny forskrift om økonomiforvaltningen i sokn i Den norske kirke ble fastsatt av departementet denne uken. Vi kommer tilbake til dette senere og minner samtidig om nettkurset om temaet 14. januar.

 

Husk å melde deg på nettkurs

 

Vi minner om…

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .