Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 07. mai 2021
&nsbp;

9 forsikringsmillioner tilbake til kirkeeierne

Det er ni år siden sist en kirke forsikret i KA Kirkeforsikring brant. Det betyr for eksempel at Arendal kirkelige fellesråd får tilbake godt over 100.000 kroner av fjorårets forsikringspremie. – Disse pengene kommer godt med, sier avdelingsleder Petter G. Norberg, som drømmer om fjernstyrt varmeanlegg i Barbu kirke.

 

– Viktig kunnskap som krever oppfølging

– På grunnlag av det som nå foreligger, har Kirkerådet ansvar for å gå videre med å analysere mulige årsaker til det som er dokumentert og finne fram til målrettede tiltak som kan bedre situasjonen, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs om Kirkerådets undersøkelse blant kvinnelige prester.

 

Tre stikkord for profesjonell mediehåndtering

Profesjonell mediehåndtering er en viktig del av det å være leder. KAs kommunikasjonsdirektør Trygve W. Jordheim oppsummerer grunnlaget for en god samhandling med journalister i tre stikkord.

 

Kirkejobb.no har fått nytt utseende

Gjennom KAs avtale med Webcruiter kan alle medlemsvirksomheter publisere ledige stillinger på kirkejobb.no. Siden har nå fått nytt utseende og mer utfyllende informasjon om kirkelige virksomheter og hvilke yrkesgrupper som etterspørres.

 

Gratis strømming av gudstjenester til 1. juli

Tono forlenger perioden med gratis strømming av «religiøse seremonier» med én måned. Fritaket for betaling gjelder dermed fram til 1. juli.

 

Legger fram veileder om åpne kirker

«Åpen kirke» er en inspirasjonsveileder til menigheter og fellesråd som ønsker å arrangere åpen kirke. Kirkerådet utgir veilederen, der også KA har bidratt. Veilederen presenteres i et webinar 19. mai.

 

Vi minner om…

 

Husk å melde deg på nettkurs/webinar

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .