Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 25. juni 2021
&nsbp;

Kirkelederkonferansen: I år skjer det

Korona satte en stopper for Kirkelederkonferansen i fjor, men i november kan 300 kirkeledere fra hele landet endelig samles på Gardermoen. Les mer, se programmet og meld deg på nå!

 

Diakoni, samskaping, familievern og beredskap på Arendalsuka

KA samarbeider i år med Blå Kors Norge, Bærum kirkelige fellesråd, Kirkens Familievern og Kirkerådet. Alle arrangementene strømmes direkte på nett.

 

Kos deg med «Skatter fra kirkeloftet»

I hele sommer fyller KA baksiden i Vårt Land med historier om kirkeinventar. Historiene blir publisert på kirkesøk.no noen dager etter at de har stått på trykk i Vårt Land.

 

Frivilligheten i kirken får endelig koronamillioner

Menighetene i Den norske får 18 millioner til å styrke frivilligheten. Pengene er en del av et tilskudd som ble lovet i januar. – Saken viser hvorfor det er et problem at enheter innenfor Den norske kirke ikke får lov til å registrere seg i Frivillighetsregisteret, sier Jens A. Bjelland i KA.

 

Opptil 1.000 mennesker kan samles innendørs

Smittevernveilederen for Den norske kirke ble oppdatert denne uken.

 

Vi tar ikke ferie

Det vil si: Vi tar ferie, men ikke alle samtidig. KA holder åpent som vanlig, med alle avdelinger bemannet gjennom hele sommeren. Bruk tlf. 23 08 14 00 eller ka@ka.no, så blir du satt i kontakt med noen som ikke har ferie. Medlemsinfo og nyhetsbrev tar pause fram til midten av august. God sommer!

 

Her er høstens nettkurskalender

KA viderefører torsdag som fast nettkursdag. Fra kl. 12.30 og én eller halvannen time utover får du faglig input der du er, gjennom Zoom, Crowdcast eller Teams. Alt er nå åpnet for påmelding. Vel møtt!

 

Vi minner om…

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .