Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 13. august 2021
&nsbp;

Legger frontfaget til grunn i kirkeoppgjøret

– Vi er en del av norsk arbeidsliv og den norske modellen, og da legger vi frontfaget til grunn for våre tariffoppgjør, sier forhandlingssjef Anne Cecilie Andresen. Årets lønnsoppgjør i Den norske kirke gjennomføres mandag 30. august.

 

Få med deg KAs arrangementer på Arendalsuka

KA samarbeider i år med Blå Kors Norge, Bærum kirkelige fellesråd, Kirkens Familievern og Kirkerådet. Alt strømmes direkte.

  • Mandag 16/8 kl. 13.00-14.00: Hva kan kirken bidra med når bryllupet er over? (i samarbeid med Stiftelsen Kirkens Familievern). Sted: Samfunnsteltet eller på nett
  • Tirsdag 17/8 kl. 10.30-11.30: Hva bidrar kirken og diakonale organisasjoner med for barn og unge i 2021? (i samarbeid med Blå Kors Norge og Bærum kirkelige fellesråd). Sted: Samfunnsteltet eller på nett
  • Torsdag 19/8 kl. 13.30-14.15: Kirkens rolle i krise- og beredskapsarbeid (Kirkerådet i samarbeid med KA). Sted: Kirkeskipet eller på Facebook

Les mer om alle arrangementene her.

 

Ny veileder hjelper deg å unngå fellene når steinkirken skal fikses

Riksantikvaren og KA har tatt initiativ til utarbeidelsen av en egen veileder for hvordan man kan gjennomføre et forprosjekt for istandsetting av en middelalderkirke i stein. Her finner du råd, hjelp og beskrivelser av hva et forprosjekt kan inneholde og hvordan det kan gjennomføres.

 

Rapporteringen på samfunnsviktig funksjon gravferd stanses

Den faste rapporteringen til Barne- og familiedepartementet på samfunnsviktig funksjon gravferd har vært satt på pause i sommer. Departementet vurderer nå at det er god kontroll på området og har derfor besluttet at rapporteringen ikke gjenopptas. Det kan bli aktuelt å gjenoppta rapporteringen dersom det oppstår en situasjon med vesentlige endringer. KA takker for godt samarbeid med alle som trofast har meldt tilbake på undersøkelsene vi har sendt ut hver/annenhver uke. Dette har gjort det mulig for oss å kunne gjennomføre den pålagte rapporteringen på en pålitelig og god måte.

 

Ledig stilling i KA: Rådgiver innen økonomi og virksomhetsstyring

Vil du jobbe med rådgivning for kirkelige og ideelle virksomheter i en spennende endringstid? KA søker en spesial-/seniorrådgiver som kan gi medlemmene våre faglig bistand innen økonomi og virksomhetsstyring. Søknadsfrist er førstkommende søndag.

 

Justering i organiseringen av KA-sekretariatet

Fra og med denne uken overtar Marit Brandt Lågøyr som direktør i avdeling for sektorpolitikk og styring i KA. Hun kommer fra stillingen som direktør for strategi og samfunnskontakt. Tidligere avdelingsleder Øystein Dahle fortsetter i avdelingen som fagdirektør med mye av den samme faglige oppgaveporteføljen som før.

 

Fikk du med deg «Skatter fra kirkeloftet»?

I juni og juli fylte KA baksiden i Vårt Land med historier om kirkeinventar. Du kan lese alle historiene her.

 

Nasjonal medarbeiderundersøkelse i Den norske kirke

En nasjonal undersøkelse bidrar til at det settes inn målrettede tiltak som kan gjøre Den norske kirke til en bedre arbeidsplass. Det er derfor viktig at flest mulig av medarbeiderne deltar, sier direktør i KAs arbeidsgiveravdeling og leder i styringsgruppen for nasjonal medarbeiderundersøkelse, Ingrid B. Tenfjord.

 

Klar for nettkurs?

Hver torsdag fra kl. 12.30 og én eller halvannen time utover får du faglig input der du er, gjennom Zoom, Crowdcast eller Teams. Vel møtt!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .