Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 24. september 2021
&nsbp;

Her er KAs høringsuttalelse om barnehagefinansiering

«Vi håper en ny modell for regulering av private barnehager vil gi det spillerommet som er nødvendig for å skape sunn drift i flere av de enkeltstående barnehagene. (…) Dersom kommunene får anledning til å stramme inn rammene for våre barnehager, frykter vi flere vil legge ned», skriver KA om Storberget-utvalgets rapport. Høringsfristen er 1. oktober. (Foto: Kunnskapsdepartementet)

 

Nå kommer den nasjonale medarbeiderundersøkelsen

I starten av kommende uke sendes en arbeidsmiljøundersøkelse ut til alle ansatte i Den norske kirke, uavhengig av hvilken virksomhet de er ansatt i. – En nasjonal undersøkelse bidrar til at det settes inn målrettede tiltak som kan gjøre Den norske kirke til en bedre arbeidsplass, sier leder i styringsgruppen og avdelingsdirektør i KA, Ingrid B. Tenfjord.

 

Deler ut penger til utsmykning av kirker

Marie Andresens legat til utsmykning av norske kirker deler årlig ut mellom 400.000 og 700.000 kroner i året fordelt på to til fire mottakere. Neste styremøte er 15. november, og søknader bør være innsendt to uker før dette. Midler kan søkes til «altertavler, rosevinduer, frescomalerier eller annen lignende bildende kunst av norske kunstnere», men ikke til «reparasjoner eller restaurering av kirkebygninger.»

 

Debatt: «Human-Etisk Forbund skaper unødig usikkerhet»

– Alle som bor i Norge, har krav på gratis og verdig gravlegging, uavhengig av om det er kirken eller kommunen som forvalter gravplassen, skriver fagdirektør Øystein Dahle i et debattinnlegg i Budstikka.

 

Klar for nettkurs?

Hver torsdag fra kl. 12.30 og én eller halvannen time utover får du faglig input der du er, gjennom Zoom, Crowdcast eller Teams. Vel møtt!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .