Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 05. november 2021
&nsbp;

Hedret for sikring av kirkene i Horten

Horten kirkelige fellesråd har i årevis jobbet systematisk med sikring av sine kirkebygg. – Det var utrolig overraskende og veldig hyggelig, sier kirkeverge Hanne Wendt etter å ha mottatt Sikringsprisen 2021 på vegne av fellesrådet foran 350 deltakere på Kirkelederkonferansen på Gardermoen.

 

Arbeidsmiljøundersøkelsen: Høyt engasjement for meningsfulle jobber

– Det er gledelig å se at de ansatte i Den norske kirke i stor grad opplever å få bruke seg selv og sin fagkunnskap på den måten de selv mener er best, sier leder av styringsgruppen for undersøkelsen og direktør i KAs arbeidsgiveravdeling, Ingrid B. Tenfjord. 71 prosent av de ansatte har svart på undersøkelsen.

 

Halvparten av kirkene mangler fungerende alarmsystem

Ferske tall viser at bare 47 prosent av norske kirker har installert eller fått ettersett tyverialarm siden 2017.– Alle kirker betyr noe for lokalsamfunnet og menigheten. Derfor bør disse byggene vernes mot inntrengere som ønsker å ødelegge, sier Randi Moskvil Letmolie, avdelingsdirektør for kirkebygg og eiendomsforvaltning i KA.

 

Mer Lederprat med KA

Mandag denne uken skjedde det live på scenen på Kirkelederkonferansen, men Lederprat med KA er primært et digitalt tilbud. Det er to sendinger igjen i høst:

  • 16. november: Hvordan unngå feilansettelser? Gjester: Hodejeger Åge Petter Christiansen og personalsjef Aslaug Marie Lindstad.
  • 7. desember: Kan det bli for mye demokrati? Gjester: Leder av demokratiutvalget i Den norske kirke, Harald Askeland, og generalsekretær i Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn, Ingrid Rosendorf Joys.

 

Husk nettkurs hver torsdag

Hver torsdag fra kl. 12.30 og én eller halvannen time utover får du faglig input der du er, gjennom Zoom, Crowdcast eller Teams. Vel møtt!

Informasjon om stipendordninger, kurs/konferanser og andre kompetansetiltak innenfor OU-ordningene (opplæring og utvikling) finner du alltid på ouinfo.no.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .