Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 26. november 2021
&nsbp;

Den nye Kirkekontroll-rapporten er klar

Hvert fjerde år kartlegger KA tilstand og sikringstiltak for alle kirkebygg tilhørende Den norske kirke. Nå er ny rapport klar, og torsdag 9. desember legges denne fram for alle interesserte, inkludert statsråd Kjersti Toppe (Sp), på et frokostmøte fra Kirkens hus i Oslo. Møtet kan også følges direkte på vår Facebook-side. Meld deg på her.

 

Evalueringsverktøyet «Stadig bedre» relanseres

«Stadig bedre» er et verktøy som skal hjelpe menigheten med å utvikle tilbudet innen trosopplæring og diakoni, basert på hvordan deltakerne opplever det. Det ble utviklet i 2004-2005 og har vært gjennom flere revisjoner. Nå er en helt ny versjon klar, og denne lanseres på gratis webinar 2. desember.

 

Trenger du hjelp med regnskapet? Bli med på kurs!

KAs erfarne økonomiekspert Trygve Nedland holder kurs i Lillestrøm – for deg som lurer på det ene, det andre eller begge deler.

 

Årets siste Lederprat: Kan det bli for mye demokrati?

Demokratisk styring er en tydelig forventning til både Den norske kirke og frivillige organisasjoner, samtidig som vi har et ansvar for å sørge for å drive effektivt. Jens A. Bjelland samtaler med STL-sjef Ingrid Rosendorf Joys og fagdirektør i KA og leder av Demokratiutvalget i Den norske kirke, Harald Askeland tirsdag 7. desember kl. 12.30.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .