Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 25. februar 2022
&nsbp;

Alle steinkirkene fra middelalderen i én rapport

Rapporten «Norske steinkirker fra middelalderen» er nå klar. – Så vidt vi vet er dette første gang det foreligger en samlet oversikt over alle middelalderkirkene i stein, sier kirkebyggdirektør i KA, Randi Moskvil Letmolie. – Dokumentasjon på tilstand er et viktig hjelpemiddel for å få oversikt og for å kunne prioritere, sier kirkeverge Martin Stærk, som har ansvar for tre middelalderkirker i stein.

 

KA presenterer steinkirker i Vårt Land

I går var det premiere på «Steinkirker fra middelalderen» i Vårt Land. Serien er levert av KA og vil fylle baksiden på papirutgaven i om lag to måneder. Hver dag presenteres en av de 159 steinkirkene som er bevart fra middelalderen.

 

– Husk på dem som har et hjemland i krig

Den norske kirke har både ukrainere og russere ansatt i ulike jobber rundt om i landet, og KA oppfordrer den enkelte arbeidsgiver til å være ekstra oppmerksomme overfor disse nå. – Følg opp som du ville gjort med enhver arbeidstaker i en vanskelig situasjon, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Husk KAs klimakonferanse 22. mars

Medlem av FNs klimapanel og prisbelønt formidler, Bjørn Hallvard Samset, topper plakaten under KAs klimakonferanse i Kulturkirken Jakob i Oslo. Det blir også fokus på hvordan vi kan gjøre kirkelig arbeidsliv grønnere og hva det betyr for klimaet å bevare bygg framfor å bygge nye. Målgruppen for konferansen er alle som er opptatt av å gjøre kirkelig sektor mer klimavennlig. Velkommen!

 

Gratis arbeidstidskurs for arbeidsgivere og tillitsvalgte

KA og fagforeningene har samarbeidet om en foredragsserie om arbeidstid. Serien består av tre ferdiginnspilte moduler à 20-35 minutter. Vi anbefaler at arbeidsgiver og tillitsvalgte ser modulene sammen, for eksempel i et stabsmøte, og at dere diskuterer spørsmål og problemstillinger i etterkant. Opplegget avsluttes med webinar 3. mai.

 

Lederprat med KA: Sykemelding – til vanlig og i konflikter

En gryende konflikt, en krevende tilbakemeldingsrunde – og så en sykemelding. Hva gjør du som leder? Bli med på Lederprat med KA tirsdag 8. mars når programleder Jens A. Bjelland (t.h.) tar imot jurist og personalrådgiver Svein C. M. Hammerstrøm ved Oslo bispedømme.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .