Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 04. mars 2022
&nsbp;

Midler til middelalderkirker i stein – fristen nærmer seg

18. mars er siste frist for å søke om statlige midler til istandsetting og utredning av middelalderkirker i stein. Til istandsetting av klimaskall (tak og vegger) er maks tilskudd én million per kirke, mens forprosjekt for utbedring av murverk kan få inntil 300.000 kroner. Søknader leveres i Kirkebyggdatabasen.

 

Husk KAs klimakonferanse – påmeldingsfrist i dag

Medlem av FNs klimapanel og prisbelønt formidler, Bjørn Hallvard Samset, topper plakaten under KAs klimakonferanse i Kulturkirken Jakob i Oslo. Det blir også fokus på hvordan vi kan gjøre kirkelig arbeidsliv grønnere og hva det betyr for klimaet å bevare bygg framfor å bygge nye. Målgruppen for konferansen er alle som er opptatt av å gjøre kirkelig sektor mer klimavennlig.

 

Lederprat med KA: Sykemelding – til vanlig og i konflikter

En gryende konflikt, en krevende tilbakemeldingsrunde – og så en sykemelding. Hva gjør du som leder? Bli med på Lederprat med KA tirsdag 8. mars når programleder Jens A. Bjelland tar imot jurist og personalrådgiver Svein C. M. Hammerstrøm ved Oslo bispedømme.

 

Gravplasspraten: Gjenbruk av kistegraver

En grav kan bare gjenbrukes når det ikke finnes annet enn grove knokler og kisterester etter tidligere gravlegginger. Hva gjør vi når nedbrytningen ikke har vært tilstrekkelig? Gravplasspraten 14. mars handler om den nye veilederen «Når er det greit å gjenbruke en kistegrav?».

 

Gratis arbeidstidskurs for arbeidsgivere og tillitsvalgte

KA og fagforeningene har samarbeidet om en foredragsserie om arbeidstid. Serien består av tre ferdiginnspilte moduler à 20-35 minutter. Vi anbefaler at arbeidsgiver og tillitsvalgte ser modulene sammen, for eksempel i et stabsmøte, og at dere diskuterer spørsmål og problemstillinger i etterkant. Opplegget avsluttes med webinar 3. mai.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .