Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 25. mars 2022
&nsbp;

KAs klimakonferanse: – Kirken må plukke de lavthengende fruktene

Tirsdag ble KAs første klimakonferanse arrangert i Kulturkirken Jakob, med den nye, grønne hovedavtalen på kirkelig sektor som bakteppe. Cicero-forsker, medlem av FNs klimapanel og dobbel prestesønn Bjørn Hallvard Samset tok for seg temaet «Hvor står vi, hva må gjøres og hva kan kirken bidra med?».

 

Gravplasspraten: Slik behandler du klager

Advokat Marit Omland Nordbotten er gjest når Carsten Furuseth inviterer til ny gravplassprat førstkommende mandag. Vedtak gjort av gravplassmyndigheten kan bety mye for de menneskene som blir berørt, og forvaltningsloven skal sørge for at alle innbyggere blir behandlet riktig og rettferdig. Har du stålkontroll på regelverket? Meld deg på gravplasspraten innen klokka 12 i dag.

 

Webinar om Ukraina: Hva kan trossamfunn og organisasjoner bidra med?

Hvordan kan trossamfunn og frivillige organisasjoner bidra til å skape et godt møte med Norge og lokalsamfunnet for de som kommer hit som flyktninger? Sammen med blant andre Norges Kristne Råd og Kirkerådet inviterer KA til gratis webinar 4. april, der vi deler eksempler på hva som allerede skjer i regi av menigheter og organisasjoner, råd og tips til hvordan dere kan bidra og om samarbeid med kommunen, samt råd til arbeidsgivere.

 

Mange OU-stipender å søke på

OU-ordningen for fellesråd og menighetsråd har en rekke stipender ute nå, både individuelle og for staber/virksomheter. Se oversikten her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .