Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fra OU2-ordningen onsdag 27. april 2022
&nsbp;

Til fagforeninger, stiftsdirektører og personalsjefer. Dette nyhetsbrevet har tillitsvalgte og arbeidsgiverrepresentanter i rettssubjektet Den norske kirke som målgruppe. Vi ber deg sende e-posten videre til alle den er relevant for. Tusen takk!

 

Hvem fortjener den første Medbestemmelsesprisen? Nominer din kandidat!

5. mai er fristen for å nominere kandidater til Medbestemmelsesprisen, som i tillegg til heder og ære består av et gavekort på 20.000 kroner til et valgfritt arbeidsmiljø-/trivselstiltak. Både arbeidsgiverrepresentanter og tillitsvalgte innenfor hele rDnk oppfordres til å foreslå. Oppgi navn, arbeidssted og funksjon for de aktuelle personene og beskrive kort hvorfor dine kandidater fortjener prisen. Les mer og nominer en virksomhet der medbestemmelsesprosessen har ført til et bedre resultat, en bedre samarbeidsrelasjon eller på andre måter hatt positiv innvirkning.

 

Midler til tillitsvalgtopplæring – søk senest 3. mai

Midler til årets tillitsvalgtopplæring i rDnk skal fordeles. På grunn redusert aktivitet under pandemien er potten i år ekstra stor, anslagsvis 2,5 millioner kroner. Les mer her.

 

Fagdag om kommunikasjonsarbeid 9. november

I kirken gjøres kommunikasjonsoppgaver som menighetsblad, sosiale medier, nettside og nyhetsbrev ofte av ansatte som i utgangspunktet ikke har dette som en sentral/naturlig del av stillingen sin. Onsdag 9. november arrangeres fagdag om kommunikasjonsarbeid i Drammen. I tillegg til å gi konkrete tips er målet å belyse hvordan kommunikasjonsarbeidet kan bidra til å realisere virksomhetens formål og bli en mer integrert del arbeidet. Arrangør er OU1, men fagdagen er åpen for alle interesserte.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .