Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 10. juni 2022
&nsbp;

Har gjort det enklere å finne svar på økonomispørsmål

– Lov og forskrift legger til rette for at økonomiforvaltningen skal skje på en ordnet måte, men det kan være både omfattende og vanskelig å få oversikt over. Nå oppdaterer vi fagstoffet om økonomi på nettsiden og håper å bidra til økt forståelse rundt de sentrale elementene i regelverket og klarhet i hvor man finner svar på hva, sier spesialrådgiver i KA, Anders K. Giske.

 

Feiret ekstra strømtilskudd

Kirkelig fellesråd i Oslo inviterte byråd Omar Gamal på suppe og pannekaker i Grønland kirke for å markere kommunens ekstratilskudd til kirkens strømregning. KA har gjennomført to undersøkelser knyttet til høye strømutgifter i fellesrådene og kommer til å sende ut én undersøkelse til før fellesferien for å kartlegge om statsrådens brev til kommunene har ført til ekstra tilskudd.

 

Nå er det lov å vise salmetekster på strømmegudstjeneste

KA og Kopinor har inngått en tilleggsavtale som gjør det tillatt for menigheter i Den norske kirke å vise salme-/sangtekst i strømmede gudstjenester, enten ved undertekster på sendingen eller ved at tekst på vegg/skjerm vises i bildet. (Skjermdump: Nærbø kyrkje)

 

Husk sesongavslutningen på tirsdag

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .