Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 14. oktober 2022
&nsbp;

KAs innspill til Stortingets budsjettbehandling

KA har levert høringsnotater og forbereder nå høringer i Stortinget. – Budsjetthøringer er en god anledning til å møte politikerne på Stortinget. Nå ser vi fram til å få utdype våre synspunkter og svare på spørsmål fra komiteene på Stortinget, sier avdelingsdirektør Marit Brandt Lågøyr.

 

Ny runde med grunnkurs

Grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet er klassikeren i KAs kursportefølje. Kurset gir deg en innføring i sentrale tema som personalledelse, saksbehandling, kirkeledelse, byggforvaltning, gravplassforvaltning og økonomi. I tillegg får du et verdifullt nettverk av kolleger over hele landet. Vi har nå åpnet påmeldingen til neste kull, som har oppstart i mars 2023.

 

Trosopplæringskonferansen 2022: Nå skjer det!

Førstkommende onsdag samles mange hundre ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, trosopplæring og barn og unge. Stedet er The Cube på Gardermoen, og det er fortsatt mulig å melde seg på. Og så kan du lade opp med denne podcasten. (Foto: Maja Brenna)

 

Informasjon fra en av KAs samarbeidspartnere:

Knif-dagen: Skreddersydd din arbeidshverdag

På Knif-dagen 1. november velger du mellom seks parallelle fagfora tilpasset deg som jobber i kirkelige virksomheter. Velg mellom temaene Eiendomsforvaltning, Økonomi & Regnskap, Fundraising, HR & Personal, IT & Teknologi og Ledelse. Du kan også dele erfaringer med gamle og nye «kolleger» i andre organisasjoner. Les mer og meld deg på her!

 

Veien videre for strømstøtte til kirker

Regjeringens forslag om 30 millioner kroner til strømstøtte til kirker i forbindelse advent og jul ligger nå til behandling i finanskomiteen, som vil avgi innstilling til Stortinget 20. oktober. Dersom Stortinget vedtar forslaget, vil departementet i samarbeid med KA lage en innretning på ordningen. Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort vi kan.

 

Støtter digitalisering på gravferdsfeltet

Regjeringen foreslår endringer som skal legge til rette for effektive og brukervennlige digitale prosesser og tjenester for gjennomføring av gravferd. KA er positiv til de fleste forslagene. «Vi tror at økt digitalisering på dette området både kan gi bedre løsninger for befolkningen, samtidig som det kan forenkle og gi bedre kvalitet i arbeidet hos lokal gravplassmyndighet», heter det i høringssvaret.

 

Du mottar denne e-posten fordi du er oppført i vårt register som daglig leder eller styreleder/rådsleder i en av våre medlemsvirksomheter. Endringer kan meldes til ka@ka.no.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .