Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 21. oktober 2022
&nsbp;

KA fortsetter som medarrangør av Trosopplæringskonferansen

– Dette har gitt mersmak! Både samarbeidet med IKO og Kirkens Nødhjelp i forkant, men også selve arrangementet, som ble en flott opplevelse for veldig mange. Vi gleder oss til fortsatt å være en del av dette, sier administrerende direktør i KA, Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

– Selvfølgelig skal kirken være med

Trosopplæringskonferansen åpnet med panelsamtale om samskaping. – Vi må jobbe for at det blir sånn at «selvfølgelig skal kirken være med», sa stortingsrepresentant Dag Inge Ulstein fra scenen under fellesprogrammet.

 

Trosopplæringsprisen til Tromsø-menigheter

«Årets vinner har jobbet frem tiltaket over lengre tid, og framstår som slitesterkt, gjennomarbeidet og lokalt forankret. Tiltaket har bidratt til engasjement, eierskap og begeistring i regionen, og ivaretar spesielt ulike trosuttrykk i ulik kulturell kontekst», skriver juryen om Samisk dag på Kvaløy og Sandnessund.

 

Julekonsert med høy strømpris? Gå i dialog med arrangøren

Høysesongen for julekonserter nærmer seg, også i de delene av landet der strømprisene skaper store problemer for fellesrådene og i kommuner der fellesrådet til og med har bestemt seg for å stenge én eller flere kirker. KAs råd er at inngåtte leieavtaler respekteres og at fellesrådet prøver å finne gode løsninger i samarbeid med konsertarrangøren.

 

Ny i KA: Nora Hallén

Vi har styrket laget! Nora Hallén har lang fartstid som privatpraktiserende advokat, men er nå på plass i KAs arbeidsgiveravdeling. Møt henne her!

 

Gravplasspraten: Husk å sjekke jorda før du senker kisten

Dårlig jordsmonn kan føre til at kroppene ikke går i oppløsning. Det er uverdig, det er et HMS-problem, og det kan føre til at gravplassen må stenges for nye gravlegginger. 7. november kl. 12.30 tar spesialrådgiver Carsten Furuseth (bildet) imot NIBIO-forsker Inghild Halvorsen Økland i studio for en gravplassprat om prosjektet «Egnet jord for kistegravlegging».

 

Strømstøtte til menighetshus for juli-september

Ny søknadsrunde for strømstøtte til frivillige lag og organisasjoner, inkludert «frittstående menighets- og forsamlingshus under Den norske kirke [som] hovedsakelig drives av frivillig arbeidsinnsats», åpnet denne uken. Støtten utbetales fortløpende.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .