Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 25. november 2022
&nsbp;

Kirkelig Dialogsenter Oslo blir KA-medlem

– For oss gir KA-medlemskap mulighet for kompetanseheving, rådgiving og bidrag til sikring av rammer for organisasjonen, sier daglig leder i Kirkelig Dialogsenter Oslo, Tonje Kristoffersen. – Kirkelig Dialogsenter Oslo hører veldig naturlig hjemme i KA, både med sin faglige profil og med sin tilknytning til Den norske kirke, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Spørsmål og svar om lokale forhandlinger

Lokale forhandlinger i menighetsråd/fellesråd og virksomheter på organisasjonsavtalen skal være gjennomført innen 12. desember. Vi har nå oppdatert ressurssiden om lokale forhandlinger med vanlige spørsmål og svar.

 

Raske tips til riktig bruk av bilder

Det er ingen grunn til å risikere monsterfakturaer for urettmessig bruk av andres bilder. Se denne korte videoen og bli kjent med mulighetene.

 

Gravplasspraten: Verneplan for gravplasser

Gravplasser er i en særstilling som kulturminner, men hva skal vernes – og hvor mye? Fagsjef hos Statsforvalteren i Vestfold og Telemark, Åse Skrøvset, er gjest i Gravplasspraten 5. desember, der utgangspunktet for samtalen er veilederen «Verneplan for gravplass». Deltakelse er gratis.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .