Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 16. desember 2022
&nsbp;

Minneord: «KA har mistet en kyndig, kraftfull og klarsynt styreleder»

KAs styreleder Hege Hovland Malterud (bildet) døde mandag, bare 50 år gammel. Hun etterlater seg et stort tomrom, skriver administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs. Bisettelsen finner sted fra Paulus kirke i Oslo 20. desember kl. 11.00.

 

Strømsparing i og rundt kirken kan koste dyrt

La utvendig belysning stå på og hold innetemperaturen på minst 10 grader. – Vi legger til grunn at flombelysning bidrar til redusert risiko for innbrudd, ildspåsettelser og annet hærverk, sier administrerende direktør Svein Rødskog i Knif Trygghet Forsikring.

 

Enige om grønnere reiseregulativ

Alle særavtalene på KA-sektoren er nå ferdig reforhandlet. – Vi er særlig fornøyde med at særavtale om reiseregulativet har fått en grønnere profil, sier forhandlingssjef i KA, Anne Cecilie Andresen.

 

Velkommen til Kirkebygg- og gravplasskonferansen!

Alle snakker om bærekraft. 23. og 24. mars i Drammen får du vite hvordan du gjør det i praksis – i kirken, på gravplassen og på krematoriet. På programmet står mange korte, inspirerende og informative innlegg, samt lærerike befaringer i nærområdet. Meld deg på Kirkebygg- og gravplasskonferansen i dag!

 

Nytt masteremne (15 stp.): Fagledelse og innovasjon for ansatte i Den norske kirke

Studiet gir innsikt i prosjektledelse som en type fagledelse, forankringsprosesser i kirkedemokratiet, rammer og planverk og grunnleggende kunnskap om arbeid med budsjett og regnskap. Ansatte omfattet av OU1-ordningen kan søke om stipend. Arrangør er KA i samarbeid med VID.

 

Arbeidsrettsdagen 2023 – sikre deg plass nå!

Vet du forskjellen på en arbeidstaker og en oppdragstaker? Hvor langt må du gå i å tilrettelegge for en medarbeider som blir syk? Hvordan er reglene for arbeidstid og godtgjøring på helligdager? 13. februar får du svar på disse og mange andre spørsmål fra KAs advokater, som også vil gi en solid gjennomgang av nyere dommer og regelendringer på arbeidsrettens område. Få plasser igjen!

 

Jul i kirkerommet – del 3: 1900-tallet og utover

Vi fortsetter reisen gjennom kirkekunstens formidling av juleevangeliet. I tredje og siste del viser Elisabeth Andersen fra NIKU oss hvordan dette er gjort i kirker fra perioden 1900-tallet og fram til i dag.

 

Vi er her i julen!

KA er bemannet alle virkedager i romjulen. Ta kontakt med sentralbordet på 23 08 14 00 mellom kl. 10 og 14 eller send e-post til ka@ka.no, så blir du satt i kontakt med noen som er på jobb.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .