Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 10. februar 2023
&nsbp;

Seier for KA-barnehagene: Kravet om selvstendig rettssubjekt frafalles

Regjeringen foreslår at kirke-eide barnehager får unntak fra kravet om at hver barnehage må være selvstendig rettssubjekt. – Barnehager eid av Den norske kirke står i en helt spesiell, sa kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) i Stortingets spørretime onsdag. Marit Brandt Lågøyr og Jens A. Bjelland (bildet) i KA takker regjeringen ved statsrådene Tonje Brenna og Kjersti Toppe, men også KrFs Kjell Ingolf Ropstad som tok saken opp i Stortinget.

 

Grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere: Én plass igjen!

I skrivende stund er det én ledig plass grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet. Påmeldingsfristen er i dag, så vær rask!

 

Snart fullt på Kirkebygg- og gravplasskonferansen

Om en uke er utløper påmeldingsfristen til Kirkebygg- og gravplasskonferansen, som arrangeres i Drammen 23.-24. mars. Det er snart fullt, så sikre deg plass mens du kan!

 

Tilskuddsmidler fra Kirkerådet

Kirkerådet lyste nylig ut stimulerings-, innovasjons- og prosjektmidler som menigheter, organisasjoner og andre kan søke på. Søknadsfristene er i februar, mars og april.

 

Strømstøtte til frivilligheten: Husk fristen

Førstkommende onsdag er siste frist for å søke strømstøtte for perioden oktober, november og desember 2022. Ordningen gjelder virksomheter registrert i Frivillighetsregisteret, samt frittstående menighets- og forsamlingshus under Den norske kirke.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .