Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 17. februar 2023
&nsbp;

Arbeidsrettsdagen gjenoppstod etter pandemipausen

Mandag ble KAs arbeidsrettsdag avholdt for første gang på fire år. «Alt i alt er det bare å glede seg til neste samling», på påpeker en av deltakerne, så sett av mandag 29. april 2024 allerede nå!

 

Gravplasspraten: Slik unngår dere dårlig medieomtale

I sesongpremieren på Gravplasspraten tar programleder Carsten Furuseth for seg kritiske oppslag i lokalavisen sammen med kommunikasjonsdirektør Trygve W. Jordheim. Hva er de vanligste grunnene til at gravplassforvaltningen kommer dårlig ut? Kan vi gjøre noe for å unngå eller begrense negativ omtale? Webinaret 6. mars kl. 12.30 er gratis for alle.

 

Møtte nordiske kolleger til erfaringsutveksling

I år var det KAs tur til å være vertskap for møtet der de kirkelige arbeidsgiverorganisasjonene i Norge, Danmark, Sverige og Finland møtes for å dele erfaringer.

 

Hjemmekontor som fast ordning = skriftlig avtale

Hjemmekontor som fast ordning, i motsetning til «kortvarig eller sporadisk arbeid» i eget hjem, er regulert i hjemmekontorforskriften. Denne slår fast at det skal inngås en egen avtale mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Les mer og last ned forslag til avtale som dere kan bruke.

 

Snart fullt på Kirkebygg- og gravplasskonferansen

I dag er det siste frist for påmelding til Kirkebygg- og gravplasskonferansen, som arrangeres i Drammen 23.-24. mars. Det er nesten fullt, så sikre deg plass mens du kan!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .