Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 24. februar 2023
&nsbp;

Debatt: «KAs råd om offentlige søkerlister»

For fortsatt å sikre maksimal åpenhet, bør kirkelige organer fremover etterspørre samtykke fra søkere til å stå på offentlig søkerliste, skriver Ingrid B. Tenfjord i et innlegg i Vårt Land.

 

Debatt: «Menighetene ønsker kompetente kirkemusikere»

Creo hevder at arbeidsgiverne i Den norske kirke mener at «alle kan drive med musikk». Det er fjernt fra det inntrykket vi sitter med, skriver Marit Halvorsen Hougsnæs i et innlegg i Vårt Land.

 

Nå skal Kirkebyggdatabasen fornyes

Anskaffelsen av en ny løsning for Kirkebyggdatabasen er ute på Doffin. – Vi vil med det nye systemet kunne tilby forvaltere av kirkebygg et moderne verktøy for forvaltning, drift og vedlikehold, med mulighet til for eksempel å registrere tekniske anlegg som slokkeanlegg, brannalarm, heis og lydanlegg, sier avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie.

 

Digital fagdag: Hvordan er vi en kirke for alle?

OU1, OU2 og Kirkerådet inviterer ledere, tillitsvalgte og vernetjenesten for alle virksomheter i Den norske kirke til gratis fagdag om likestilling, inkludering og mangfold fredag 21. april kl. 09.00-12.00. Arrangørene oppfordrer til at man lokalt følger sendingen sammen for å kunne diskutere case og andre spørsmål.

 

Kirketjener og/eller gravplassarbeider? Vi møtes i Tromsø!

11.-12. mai samles kirketjenere og gravplassarbeidere fra hele Norge til fagdager i Tromsø. Det blir foredrag, gruppearbeid og praktisk kurs, samt konsert i domkirken. Blant bidragsyterne er gravferdsagent Geir Hartvigsen og overlege Mads Gilbert (bildet). Fagdagene arrangeres annethvert år og er den viktigste møteplassen for kirketjenere og gravplassarbeidere.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .