Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 03. mars 2023
&nsbp;

KA har fått sitt første frikirke-medlem

– Vi trenger noen vi kan ringe til, noen som har oversikt, som er oppdatert, som vet hva vi må huske på og som har erfaring med hvordan man løser utfordringer i andre tilsvarende organisasjoner. Som selvstendig menighet har vi også behov for bistand til å opptre som en profesjonell arbeidsgiver, sier hovedleder i Vineyard Kristne Fellesskap Larvik, Odd Ivar Langegard.

 

Gravplassfeltet skal kartlegges igjen

Snart starter en ny runde med Gravplassundersøkelsen, den mest omfattende kunnskapsinnhentingen som gjøres på området. – Vi er helt avhengig av dataene fra undersøkelsen for å kunne gjøre en god nok jobb på feltet, så vi håper flest mulig svarer, sier spesialrådgiver Carsten Furuseth, som inviterer til webinar om undersøkelsen 20. mars.

 

Fredagswebinarer om leirarbeid

OU/Fagutvalg for kirkelig undervisning arrangerer gratis webinarer om leirarbeid de fire kommende fredagene. Målgruppen er både arbeidsgivere og arbeidstakere, og særlig 17. og 24. mars er aktuelle for arbeidsgivere. Du kan delta på de webinarene du ønsker.

 

Tilskudd til dialog, debatt, samarbeid og kunnskapsutvikling på tros- og livssynsfeltet

Regjeringen deler ut tilskudd i størrelsesorden 50.000-400.000 kroner til dialogarbeid og tiltak som kan bidra til kunnskapsutvikling og debatt om tros- og livssynspolitiske spørsmål. Tros- og livssynssamfunn, andre frivillige organisasjoner, lag, foreninger og kommuner kan søke. Flere aktører kan gå sammen om en søknad. Frist er 1. mai.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .