Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 31. mars 2023
&nsbp;

Kundene har fått tilbake 23 millioner på fire år

KA Kirkeforsikring fortsetter å tilbakebetale litt av premien til kundene, og for 2022 er summen 3,4 millioner. – Når kundene er flinke og heldige, slik at det ikke blir store erstatningsutbetalinger, er vi i en situasjon der vi kan la noe av forsikringspremien gå tilbake til dem, sier Svein Rødskog (t.h.), administrerende direktør i Knif Trygghet.

 

Midler til istandsetting, brannsikring og forprosjektering

Riksantikvaren skal fordele 38,9 millioner til kulturhistorisk viktige kirker. Formålet kan være istandsetting, brannsikring og forprosjektering murverk på middelalderkirker i stein eller istandsetting av listeførte kirker fra perioden 1851-1900 (for Troms og Finnmark gjelder alle listeførte kirker f.o.m. 1851). Søknadsfrist er 9. juni.

 

Digital fagdag: Hvordan er vi en kirke for alle?

Kirkerådet, OU1 og OU2 inviterer ledere, tillitsvalgte og vernetjenesten for alle virksomheter i Den norske kirke til gratis fagdag om likestilling, inkludering og mangfold fredag 21. april kl. 09.00-12.00. Blant bidragsyterne er forfatter og influenser Tinashe Williamson. Arrangørene oppfordrer til at man lokalt følger sendingen sammen for å kunne diskutere case og andre spørsmål.

 

Vi minner om…

 

Vi er her i påsken

KAs sentralbord (tlf. 23 08 14 00) er betjent til vanlig tid (kl. 9-15) mandag og tirsdag i den stille uka. Onsdag stenger vi kl. 12. Vårt felles e-postmottak er betjent i samme tidsrom som sentralbordet.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .