Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 14. april 2023
&nsbp;

Ny runde med grunnkurs

Grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet er klassikeren i KAs kursportefølje. Kurset gir en innføring i sentrale tema som personalledelse, saksbehandling, kirkeledelse, byggforvaltning, gravplassforvaltning og økonomi. I tillegg får du et verdifullt nettverk av kolleger over hele landet. Vi har nå åpnet påmeldingen til neste kull, som har oppstart i oktober 2023.

 

Ønsker frist for kremasjon

KA og Kirkerådet foreslår at gravplassloven skal sette en frist for når kremasjon skal finne sted. «… vi er bekymret for at forslaget slik det er formulert begrenser forutsigbarhet for gravplassyndigheter som kjøper kremasjonstjenesten, med tanke på krav til levering, og dermed også for de etterlatte. Nåværende lovverk gir en tidsfrist for dette. Det framlagte lovforslaget oppleves som en svekkelse», heter det i et felles høringsinnspill til familie- og kulturkomiteen.

 

Høringsuttalelse om gratis SFO

Utdanningsdirektoratet har sendt på høring et forslag til forskriftsendringer som følger opp regjeringens ambisjon om 12 timer gratis SFO hver uke for alle barn på 1. trinn og etter hvert også 2. trinn. Les KAs høringsuttalelse her.

 

Ledige plasser på nytt masteremne (15 stp.)

Det er fortsatt mulig å melde seg på masteremnet «Fagledelse og innovasjon i Den norske kirke» (15 stp.) Studiet er et samarbeid mellom KA og VID, og oppstart er i juni 2023.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .